Business webshop pakket

Behoefte aan een webshop? Wij passen jouw logo en huisstijl toe zodat jouw webshop een unieke look & feel krijgt.

Je kunt onbeperkt pagina's en producten aanmaken die aanpasbaar zijn via een gebruiksvriendelijk CMS (Content Management System) systeem. Om jou met het systeem vertrouwd te laten raken geven wij jou een opleiding (circa anderhalf uur) zodat je vol zelfvertrouwen jouw webshop kunt updaten.

Wij kunnen jouw webshop opvullen en ook wijzigingen aan de lay-out kunnen wij voor jou verzorgen. Weet wel dat dit niet in de standaard prijs is inbegrepen en een op maat gemaakt voorstel dan volgt.

Business website pakket
huisstijl toepassen op template visual

Huisstijl toegepast op template

Wij brengen jouw logo, kleurenpalet en gewenste lettertypes aan op de gekozen template waardoor jouw website een unieke uitstraling krijgt die overeenstemt met jouw bedrijfsidentiteit.

Wij kunnen ook een huisstijl voor jou ontwikkelen maar dit zit niet standaard in dit pakket. Wij bieden deze diensten wel afzonderlijk aan.

Responsive design

Al onze templates hebben een responsive design. Dat houdt in dat er rekening wordt gehouden met hoe de website wordt weergegeven op andere apparaten zoals tablets en mobiele telefoons.

Op die manier bied jouw website een geoptimaliseerde ervaring aan, ongeacht het medium waarop het bezocht wordt.

responsive design visual
content management systeem beheer

CMS beheersysteem

Door middel van een gebruiksvriendelijk CMS (Content Management Systeem) systeem ben je heer en meester over jouw eigen website. Je kan op een snelle en eenvoudige manier pagina's aanmaken en bewerken. Je kunt oneindig veel pagina's aanmaken, laat je dus gaan!

Door middel van drag and drop kan je jouw inhoud eenvoudig en intuïtief aanpassen. Welke elementen je kan gebruiken op jouw website is afhankelijk van het gekozen pakket. 

Pas jouw tekst en afbeeldingen volledig zelf aan, creëer nieuwe pagina’s,etc. en vermijd hierbij extra kosten door tussenkomst van een webdeveloper. Hierdoor blijft jouw website ook up-to-date. (Google houdt hier van!)

CMS opleiding

Omdat leren werken met een nieuw systeem altijd wat stroef van start kan gaan bieden wij hier (in elk pakket) ondersteuning voor aan. 

Je geniet van een korte opleiding (circa 1 uur) die jou het nodige vertrouwen en know-how geven om jouw website aan te passen. Tijdens deze opleiding maak je kennis met de mogelijkheden van het krachtige CMS systeem.

cms opleiding visual
sliders en animaties visual

Sliders en animaties

Breng beweging en dynamiek in jouw website door middel van sliders en animaties. Een slider kun je toepassen op vele elementen, zo heb je een slider van personen, recencies, klanten, afbeeldingen, noem maar op. Ook animaties zijn op zowat alles toepasbaar.

Dit geeft jouw website een flinke boost in hoe deze ervaren wordt. Ook kun je zo bepaalde informatie gaan groeperen op een visueel aantrekkelijke manier. 


Getuigenissen

Elk bedrijf kan beweren dat ze de beste zijn en superieure kwaliteit afleveren maar dat kan iedereen zeggen. En daarnaast, geen enkel bedrijf zal zeggen dat ze maar middelmatige kwaliteit leveren. 

Echter, door middel van positieve verhalen, quotes of recensies kun je vertrouwen opwekken bij de website bezoekers die aan het overwegen zijn om met jou zaken te gaan doen. 

getuigenissen visual
call-to-action visual

Call to action's

Via jouw website vertel je een verhaal. Wie je bent, waarvoor jouw bedrijf staat, welke diensten of producten bied je aan die een oplossing bieden voor jouw klanten.

Als je alles goed doet zal de bezoeker een goed gevoel bij je hebben en hierop willen reageren. Dit kan zijn door je te willen contacteren, een product bestellen of een andere actie. Op het einde van de pagina of daar tussenin wordt vaak de aandacht getrokken bij de bezoeker via een call-to-action. Deze call-to-action zet je aan om de meest logisch volgende stap te zetten. Via een goede call-to-action kan je een hogere conversie halen en jouw doelen beter bewerkstelligen.

Galerij

Laat voltooide projecten of producten zien die je aanbiedt in een galerij die volledig naar wens is ingericht. Op die manier kun je aan de bezoeker laten zien aan welke kwaliteit ze zich kunnen verwachten.

Ze zeggen "een afbeelding is meer dan 1000 woorden waard" dus een galerij mag zeker niet ontbreken!

galerij visual

Wil jij een business pakket?

Of een aangepaste versie hiervan?