Startup website pakket

In dit pakket kun je een basis template kiezen. Alle templates zijn volledig responsive waardoor deze op elk apparaat mooi ogen. Wij passen jouw logo en huisstijl toe zodat jouw website een unieke look & feel krijgt.

Je kunt onbeperkt pagina's creëren die aanpasbaar zijn via een gebruiksvriendelijk CMS (Content Management System) systeem. Om jou met het systeem vertrouwd te laten raken geven wij jou een opleiding (circa 1 uur) zodat je vol zelfvertrouwen jouw website kunt updaten

Wij kunnen jouw website opvullen en ook wijzigingen aan de lay-out kunnen wij voor jou verzorgen. Weet wel dat dit niet in de standaard prijs is inbegrepen en een op maat gemaakt voorstel dan volgt.

basis website pakket
huisstijl toepassen op template visual

Huisstijl toegepast op template

Wij brengen jouw logo, kleurenpalet en gewenste lettertypes aan op de gekozen template waardoor jouw website een unieke uitstraling krijgt die overeenstemt met jouw bedrijfsidentiteit.

Wij kunnen ook een huisstijl voor jou ontwikkelen maar dit zit niet standaard in dit pakket. Wij bieden deze diensten wel afzonderlijk aan.

Responsive design

Al onze templates hebben een responsive design. Dat houdt in dat er rekening wordt gehouden met hoe de website wordt weergegeven op andere apparaten zoals tablets en mobiele telefoons.

Op die manier bied jouw website een geoptimaliseerde ervaring aan, ongeacht het medium waarop het bezocht wordt.

responsive design visual
content management systeem beheer

CMS beheersysteem

Door middel van een gebruiksvriendelijk CMS (Content Management Systeem) systeem ben je heer en meester over jouw eigen website. Je kan op een snelle en eenvoudige manier pagina's aanmaken en bewerken. Je kunt oneindig veel pagina's aanmaken, laat je dus gaan!

Door middel van drag and drop kan je jouw inhoud eenvoudig en intuïtief aanpassen. Welke elementen je kan gebruiken op jouw website is afhankelijk van het gekozen pakket. 

Pas jouw tekst en afbeeldingen volledig zelf aan, creëer nieuwe pagina’s,etc. en vermijd hierbij extra kosten door tussenkomst van een webdeveloper. Hierdoor blijft jouw website ook up-to-date. (Google houdt hier van!)

CMS opleiding

Omdat leren werken met een nieuw systeem altijd wat stroef van start kan gaan bieden wij hier (in elk pakket) ondersteuning voor aan. 

Je geniet van een korte opleiding (circa 1 uur) die jou het nodige vertrouwen en know-how geven om jouw website aan te passen. Tijdens deze opleiding maak je kennis met de mogelijkheden van het krachtige CMS systeem.

cms opleiding visual

Keuze uit de volgende templates

Wil jij een startup pakket?

Of een aangepaste versie hiervan?