De kracht van een VIZZY website

jun 4, 2024 | Uncategorized

Dankzij jarenlange ervaring met het bouwen van website hebben we ontdekt wat mensen echt belangrijk vinden en waarderen aan een website. Voor de één kan dat wat verschillend zijn dan voor een ander maar in het algemeen blijven de basis elementen hetzelfde. Met deze principes in het achterhoofd hebben wij bepaalde keuzes gemaakt waarvan we denken dat onze klanten dat gaan waarderen. Ben je benieuwd waarom je voor een VIZZY website moet kiezen? Lees dan zeker verder!

1. Drag and drop visual builder

Niemand is graag afhankelijk van iemand! Daarom hebben wij ervoor gekozen om gebruik te maken van een visual builder om jouw websites mee te gaan bouwen.

Zo’n editor wordt ook wel een WYSIWYG editor genoemd. WYSIWYG staat voor “What you see is what you get“.

Telkens je een wijziging maakt kun je meteen – nog voor je op opslaan druk – het effect zien van jouw aanpassing. Dat werkt niet alleen prettig maar zo zie je ook meteen of jouw aanpassing het gewenste effect heeft.

Vind je het maar niets? Ga dan een stap terug met de terug knop, gelijkaardig aan zoals de terug knop in jouw browser werkt.

2. Geoptimaliseerd voor snelheid

Dankzij geavanceerde technieken zoals het bundelen van opmaak en script bestanden, geavanceerde caching en compressie van afbeeldingen wordt jouw website vliegensvlug. Een trage website is zoals een schoonmoeder, ze werkt snel op jouw zenuwen! Daar wij gebruik maken van top notch webhosting maken wij gebruik van de nieuwste technieken zoals HTTP/2. Dit heeft als effect dat webpagina’s tot 2 keer sneller laden dan zijn voorganger.

Hoe snel jouw website ook mag zijn, wat vaak een boosdoener is is te grootte (en dus zware) afbeeldingen. Naast een handige video die jouw uitlegt met welke simpele online tools je jouw afbeeldingen kan optimaliseren op een zeer snelle manier is er nu zelfs nog een snellere manier! De Image Optimizer! Met één simpele klik worden jouw afbeeldingen geoptimaliseerd voor verschillende apparaten. Zo wordt voorkomen dat op een mobiel waar afbeelding klein worden weergegeven, grote en dus zware afbeeldingen inladen. Op die manier worden geen resources verspilt en worden jouw webpagina’s sneller weergegeven wat de beleving van jouw website beter maakt.

3. Marketing mogelijkheden

Het doel van een website is om jouw diensten of producten aan de man te brengen. Hiervoor zal je jouw doelpubliek moeten overtuigen dat jij een meerwaarde kan betekenen voor hun. Voor veel zaakvoerders is marketing een ver van hun bed show en komen ze niet verder dan social media posts. Met een VIZZY website kun je een paar stappen verder gaan!

Marketing mogelijkheden zoals nieuwsbrieven, een blog of social mediaZo bieden wij een blog integratie aan zodat je via jouw social media posts kunt doorlinken naar blog artikelen die je geschreven hebt. Velen doen dit niet omdat in de pen kruipen niet voor iedereen is weggelegd of er is simpelweg geen tijd voor. Maar het is een misconceptie dat een blog artikel een ellenlange pagina moet zijn. Keep it short and simple (if that is your style).

Naast blog artikelen biedt VIZZY websites ook de mogelijkheid aan mensen te laten inschrijven op jouw nieuwsbrieven. Via hoe meer kanalen je jouw (potentiële) klanten kan bereiken, hoe groter de kans is dat je vroeg of laat zaken kunt doen. Zo bouw je verder aan jouw klantennetwerk.

4. Zoekmachine optimalisatie

Als we hierover spreken, dan spreken we van SEO, languit Search Engine Optimalisation. Dit zorgt ervoor dat jouw website beter scoort in de zoekresultaten. En hoe hoger je scoort in de zoekresultaten, hoe vaker je pagina bezocht werkt. Je kan het zien als een positieve vicieuze cirkel. Op jouw dashboard van jouw website beheerderspaneel kun je zien hoeveel unieke bezoekers je hebt en welke pagina’s het beste scoren. Op basis daarvan kun je gerichte beslissingen gaan maken omtrent waar je best jouw inspanningen op focust.

 

Interesse in een VIZZY website?

Laat jouw online identiteit op punt zetten door de jarenlange expertise van VIZZY.