Webhosting

Het hart van de website die 24 op 7 klopt

Een ketting is maar zo sterk als de zwakste schakel. Daarom is de keuze voor jouw webhosting van groot belang. Betrouwbaar, snel en geen verborgen kosten!

Ontdek wat is inbegrepen in onze webhosting. Stuk voor stuk van essentieel belang voor het online en veilig houden van jouw website!

Waaraan voldoet een goede webhosting

Wij hebben het even voor je opgelijst.

SSL certificaat

Een SSL certificaat is een beveiliging laag die ervoor zorgt dat  informatie die ingevuld wordt op jouw website veilig verstuurd wordt en zodat dit door derden met slechte bedoelingen niet onderschept kan worden. Het is goed te herkennen aan het slotje in de adresbalk.

Het toont ook aan dat je de beveiliging van jouw website en de persoonsgegevens van jouw bezoekers serieus neemt. In het kader van de privacy wet (Algemene Verordening Gegevensbescherming) is het zelfs verplicht dat je gebruik maakt van zo’n certificaat.

Daarnaast krijg je ook een SEO boost en scoor je dus beter in de zoekresultaten van Google . Tevens zorgt het voor betere omzet. Maar liefst 57 % van de internetgebruikers zijn meer geneigd om persoonlijke informatie te delen op een website voorzien van een SSL certificaat. Zo is ook 37 % is eerder geneigd om een aankoop te doen op een beveiligde website.

de bedrijfstrategie meenemen in de keuze van jouw domeinnaam

Beveiliging

Het beveiligen van de webhosting is van essentieel belang. Hierop kan ingezet worden op verschillende vlakken. Zo worden hackers buiten spel gezet door middel van firewalls en via het versleutelen van gevoelige bedrijfsinformatie (zoals persoonsgegevens) in de database. Aanvallen op het netwerk (zoals DDOS aanvallen) worden opgevangen door slimme netwerk constructies die boosdoeners uit het netwerk filteren.

Loopt er dan toch iets mis? Dan is het hebben van recente back-ups die op automatische basis genomen worden van vitaal belang.

de keuze van een domeinextensie (.be/.com/.eu./...)

Snelheid

De tijd die een webpagina er over doet om te laden speelt een grote rol in hoe deze ervaren wordt. Een snel ladende pagina wordt als prettiger ervaren. Laad die traag, dan loop je het risico dat je de interesse van een lezer verliest.  Als je website trager dan 3 seconden laad, dan loopt het bezoekers dat afhaken gevoelig op. Wanneer een pagina laad verlies je tot 7 % bezoekers per seconde.

Wellicht is snelheid één van de top drie belangrijkste factoren waarmee je rekening moet houden bij het maken van jouw keuze. Hierop wil je niet besparen.

Databases

Jouw website zelf wordt beheerd met een CMS systeem, daarmee voer je afbeeldingen en tekst in op tal van pagina’s. Deze informatie wordt opgeslagen in een database op onze clustered hosting die volledig redundant opgebouwd is. Dat houdt in dat elke server en elke interne verbinding ontdubbeld is waardoor je database altijd online blijft!

Uit veiligheidsredenen wordt er op regelmatige tijdstippen (elk uur) automatisch een back-up van gemaakt. Het verkeer naar je database wordt verspreid door onze load balancers waardoor de maximum capaciteit van onze infrastructuur benut kan worden. Alle bewegingen worden continue opgevolgd. Mochten we verdacht gedrag of een hoge toestroom aan gebruikers opmerken? Dan grijpt ons systeem proactief en op automatische wijze in.

Mailboxen

Verstuur mails op een professionele manier naar je klanten vanuit jouw eigen domeinnaam. Zo komt info-vizzy@gmail.com minder professioneel over dan info@vizzy.be. Deze mails moeten uiteraard op elk apparaat raadpleegbaar zijn. Dankzij onze POP3 en IMAP technologie kunnen jouw mails overal gelezen worden. Onze mailboxen kunnen met deze technologie ook synchroniseren met Outlook, Gmail, Apple mail, etc. 

Onze mailboxen worden net zoals onze andere hosting diensten verzorgd via de beste datacenters van België die ervoor zorgen dat jij 24/7 kan mailen. Mocht er dan toch mails verloren gaan staat er altijd een back-up klaar zodat we deze kunnen terugplaatsen.

cloudstorage e-mail sync

Betrouwbaarheid

Een term waarmee je de betrouwbaarheid van een server kan meten is de uptime. Dat is de periode waarin een website online en bereikbaar is. In een wereld waarin er verwacht wordt dat je altijd en overal bereikbaar bent speelt dit een belangrijke rol. Daar wij gebruik maken van een lokale en betrouwbare hostingpartner kunnen wij een uptime van 99,999 % garanderen. Dit houdt in dat jouw website maximum 6 minuten in een jaar tijd offline zou mogen zijn. 

Omdat wij gebruik maken van een lokale en betrouwbare hostingpartner kunnen wij een uptime van 99,999 % garanderen. Dit houdt in dat jouw website maximum 6 minuten in een jaar tijd offline zou mogen zijn.

Vaak gestelde vragen

Hieronder vind je antwoord op vaak gestelde vragen. Heb je nog steeds geen antwoord gevonden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Is dit een éénmalige of een terugkerende kost?

Het hosten van een website is een dienst die op jaarlijkse basis gefactureerd wordt. Er geld een stilzwijgende akkoord tot verlengen zodat de continuïteit van jouw website gegarandeerd wordt.

Wat is de opzegtermijn?

Je dient minstens 3 maanden op voorhand de webhosting op te zeggen.

Moet ik zelf nog iets doen?

Neen, in de prijs zit de volledige configuratie inbegrepen van de koppeling met jouw website en mail adressen.

Vergelijk onze webhosting pakketten

website startup pakket

Startup hosting

14,99* / maand *

(*) jaarlijks gefactureerd

Performance (★★★★☆)

1 mailbox (1GB)

50 GB SSD webruimte

1 x 250 MB database

Onbeperkt dataverkeer

Automatische back-ups

Beveiligd tegen mallware & hacking

Caching voor snelle laadtijden - 128 MB Varnish cache

SSL beveiliging (https://)

Performance support

website business pakket

Business hosting

19,99* / maand *

(*) jaarlijks gefactureerd

Performance (★★★★☆)

50 mailboxen (25GB)

50 GB SSD webruimte

5 x 250 MB database

Onbeperkt dataverkeer

Automatische back-ups

Beveiligd tegen mallware & hacking

Caching voor snelle laadtijden - 128 MB Varnish cache

SSL beveiliging (https://)

Performance support

website premium pakket

Premium hosting

29,99* / maand *

(*) jaarlijks gefactureerd

Performance (★★★★★)

500 mailboxen (25GB)

100 GB SSD webruimte

75 x 500 MB database

Onbeperkt dataverkeer

Automatische back-ups

Beveiligd tegen mallware & hacking

Caching voor snelle laadtijden - 256 MB Varnish cache

SSL beveiliging (https://)

Performance support

Startup hosting + domeinnaam

179* 220

(*) enkel het 1e jaar, daarna € 209,87 jaarlijks

Combinatie voordeel hosting + domeinnaam

DOMEINNAAM EERSTE JAAR GRATIS (t.w.v. 30 €)
+ €10,- (permanente) korting op domeinnaam

Vraag webhosting aan

Wij staan garant voor premium webhosting die functioneert als de ruggengraat van jouw website. Stuur onderstaand formulier in en wij contacteren jou snel om de details te bespreken.