Nieuwe website laten maken

Wil je een nieuwe website laten maken? Ontdek waarom jouw onderneming een website kan gebruiken om jouw groei te stimuleren en te behouden.

website laten maken

Website pakketten

Ons aanbod is onderverdeeld in 3 voordelige pakketten. Ontdek welk pakket aan jouw wensen voldoet.

website startup pakket

Startup

Wil je een professionele website laten maken aan een scherpe, betaalbare prijs? Wij geven jou een CMS introductie waarna jij in de website vult met jouw inhoud en hiertoe in staat bent.


Lees meer

website business pakket

Business

Versterk jouw online identiteit met een professioneel business pakket! In dit pakket is een strippenkaart van 5 uur inbegrepen. Hierbij geniet je een korting van 5% op het urentarief.


Lees meer

website premium pakket

Premium

Wil je uren inkopen aan een voordelig tarief? Kies dan voor dit pakket, hier is namelijk een strippenkaart van 10 uur inbegrepen, hierbij geniet je een korting van 10% op het urentarief.


Lees meer

Waarom een goede website van zo'n belang is

Je vraagt je misschien af: “Heb ik wel een website nodig?” Het antwoord is altijd ja! Zeker in dit digitale tijdperk wil je zeker een website laten maken. Het is de perfecte manier om meer klanten te verwerven! Het is jouw vertegenwoordiger die 24/7 bereikbaar is. Lees de talloze redenen waarom jij een up-to-date website moet hebben.

Geloofwaardigheid

Als je bedrijf geen website heeft, wordt je niet als professioneel aanzien. Niemand gebruikt nog een telefoongids als ze op zoek zijn naar iets maar doen dit via een zoekmachine zoals Google. Zonder website loop je dus veel klanten mis.

Groei je klantenbestand

46% van alle zoekopdrachten zijn om lokale diensten te vinden. Daarvan besluit 72% om diezelfde dag nog een zaak binnen een straal van 5 km te bezoeken. Dankzij SEO kunnen nieuwe en terugkerende klanten jou online terugvinden.
Meer SEO weetjes >

Sociale media volstaat niet

Terwijl sociale media een krachtig marketing kanaal is die je zeker niet mag verwaarlozen is het ook niet het enige waar je op mag vertrouwen. Het is namelijk moeilijk om je te onderscheiden van je concurrenten enkel via sociale media.

Showcase je werk

Bezoekers zullen veel meer vertrouwen hebben om met jou te gaan samenwerken wanneer ze voltooide projecten zien of lovende getuigenissen lezen. Een website laten maken met een fotogalerij is de dé kans om mensen te overtuigen van jouw kwaliteit! 

Hoger scoren in Google

Met een SEO (Search Engine Optimalisation) geoptimaliseerde website ga je hoog scoren in zoekresultaten zoals Google. Door kleine aanpassingen kan je je online marketing naar een hoger niveau tillen en je concurrenten een stap voor zijn.

Ontvang tips hoe je beter kan scoren voor sleutelwoorden waar je op gevonden wil worden via een geïntegreerde tool. Ook voorzien wij jou van tips en advies hoe je online beter gevonden kan worden. Deze worden simpel uiteen gezet zodat zelfs iemand zonder technische kennis dit kan doen.

Wil je een SEO analyse en/of optimalisatie? Dan kan je natuurlijk altijd beroep doen op onze expertise. 

Data analyse Google Analytics

Vergelijk onze website pakketten

website startup pakket

Startup website pakket

295* éénmalig

(*) excl. hosting & domeinnaam

Keuze uit duizenden templates

Jouw huisstijl zorgt voor een unieke look & feel

Responsive design

CMS beheer systeem

CMS introductie

website business pakket

Business website pakket

580* éénmalig

(*) excl. hosting & domeinnaam

Keuze uit duizenden templates

Jouw huisstijl zorgt voor een unieke look & feel

Responsive design

CMS beheer systeem

CMS introductie

Strippenkaart van 5 uur

(5% korting op uurtarief)

website premium pakket

Premium website pakket

835* éénmalig

(*) excl. hosting & domeinnaam

Keuze uit duizenden templates

Jouw huisstijl zorgt voor een unieke look & feel

Responsive design

CMS beheer systeem

CMS introductie

Strippenkaart van 10 uur

(10% korting op uurtarief)

Vaak gestelde vragen

Hieronder vind je antwoord op vaak gestelde vragen. Heb je nog steeds geen antwoord gevonden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Een website laten maken, wat kost dat?

Je kunt het budget van je website zelf behalen via bovenstaande pakketten. Een website laten maken inclusief webhosting en een domeinnaam gaat van € 450 tot €990. Een op maat gemaakt voorstel kan ook altijd afhankelijk van de behoeftes. 

Zijn er naast een website bijkomende kosten?

Om een website te runnen heb je drie dingen nodig. Een website, een domeinnaam en een webhosting.Via de domeinnaam wordt jouw website bereikbaar gemaakt wordt. Op de server van de webhosting wordt jouw website opgeslaan.

Wat is een responsive design?

Een responsive design is zodanig ontworpen dat deze op alle apparaten mooi tot z'n recht komt. Dit betekent dat deze gebruiksvriendelijk is en aangepast voor kleinere apparaten. Dit is belangrijk gezien vaak meer dan helft van jouw website bezoekers een mobiel apparaat gebruiken om dat te doen.  Indien deze niet mooi laad dan keert 46% nooit meer terug naar de website. (bron

Hoe kan ik hoger scoren in Google?

Om hoger in google te scoren kan een aantal zaken gedaan worden. Hierbij wordt als uitgangspunt een zoekwoordenonderzoek gebruikt en op basis hiervan een contentstrategie die wordt opgezet. Hierbij wordt er gefocused op domain authoriteit uitbouwen door te linken naar (en van) interne pagina's maar ook externe websites. Het maken van content door middel van blog artikelen is ook een goede manier om dit te verzorgen. Deze kunnen zowel op social media als op andere druk bezochte plaatsen (dmv betaalde promotie's) gepost worden. Ook Google Ads zijn mogelijk. Door middel van gerichte optimalisaties kunnen we een voor-en-na evaluatie maken om de ROI (return on investment) te berekenen. Een website laten maken door VIZZY zorgt ervoor dat in goede handen bent.

Wat is een strippenkaart?

Een strippenkaart is breed inzetbaar, in geval van een website pakket worden deze uren doorgaans gebruikt om jouw tekst in te voegen in de door jouw gekozen template. Bij een webshop pakket kunnen de uren gebruikt worden om een beperkt aantal van jouw producten in te voegen. Ook kunnen deze uren gebruikt worden om content te maken zodat je deze niet hoeft aan te leveren.

Omdat er bij een strippenkaart vooraf uren ingekocht worden komt er minder administratie bij kijken. Hierdoor kun je genieten van een voordeliger tarief. Een website laten maken hoeft dus niet duur te zijn. Om jou te belonen als klant geven wij grotere kortingen, naargelang de grootte van de strippenkaart. 5% korting voor 5 uren, 10% korting voor 10 uren, etc.

Een website laten maken?

Wil je jouw online verhaal tot een waar succes maken?
Vul onderstaand formulier in en wij contacteren jou zo snel mogelijk!

Website laten maken?

Bekijk onze gerealiseerde projecten