Informeer jouw doelgroep via folders & flyers pakket

linkerzijde drieluik
midden drieluik

Infomeer jouw klanten en zet jouw bedrijfsidentiteit in de verf via een strak en hedendaags design.

Promoties, evenementen, informatieve folders, .. Flyers en folders zijn hier voor het ideale medium.

rechterzijde drieluik

Kiezen voor een flyer of een folder

Zowel flyers als folders zijn middelen om mee te adverteren. Het verschil tussen beiden is de hoeveelheid vouwen in het papier.
De keuze die je maakt is afhankelijk van je bedrijf en je marketing doelstellingen.

Flyer

Folder

Een flyer is een klassieker. Ideaal voor campagnes of events waarbij je een grote hoeveelheid wilt verspreiden. Beide kanten kunnen bedrukt worden waardoor je balans kan brengen tussen de tekst en de visuele elementen.

Zo kan je bijvoorbeeld aan de ene zijde korte en grote tekst zetten die de aandacht trekt, gepaard met één of meerdere grafische elementen. Aan de andere zijde kan je dan meer tekst plaatsen zodat je al jouw informatie op de folder krijgt.

Een folder of brochure heeft 6 zijdes waardoor je veel informatie kwijt kan. Op die manier kan je meer in detail treden over de producten of diensten die je aanbied. Door de extra pagina’s heb je ook meer vrijheid in de samenstelling van de lay-out.

Je kan kiezen tussen een enkel-, wikkel- of zigzagvouw. Het verschilt zit in de manier waarin de folder zal worden geopend door de vouw.

Folders: kies een type vouw

enkelvouw folder

Enkelvouw

Een klassieker die ideaal is voor een bedrijfspresentatie.

wikkelvouw folder

Wikkelvouw

Vouwt open als een boekje met 3 vlakken binnenin. Verleent zich goed voor voorbeelden zoals een menukaart of product promoties.

Zigzagvouw

Vouwt zich als een accordion open. De zigzagvouw is ideaal om jouw verhaal stapsgewijs over te brengen.

Vaak gestelde vragen

Hoeveel kost het om een ontwerp te maken?

Dit is afhankelijk hoeveel feedback rondes je wilt en of je gaat voor een enkelzijdige of dubbelzijdige  flyer, of eerder voor een folder.

Wat is een feedback ronde?

Een feedback ronde is een moment waarop je gewenste aanpassingen die je wilt laten aanbrengen aan de het ontwerp op een gebundelde manier doorgeeft.

Hoeveel kost het om het ontwerp te laten drukken?

Dit is sterk afhankelijk van jouw gekozen papierdikte, afwerking en het gewenste aantal. Door de vele mogelijke combinatie’s is het moeilijk om een prijstabel van elke combinatie op te lijsten. Echter kun je al 500 flyers laten drukken vanaf € 37,10.

Kies ik voor een enkelvouw, wikkelvouw of zigzagvouw?

Afhankelijk van welk doel je flyer en de hoeveelheid informatie die je kwijt moet zul je een afgewogen keuze moeten maken. Het type vouw kan je ook kiezen op basis van het ontwerp.

Flyers en folders ontwerpen en printen?

Contacteer ons vrijblijvend