Premium website pakket

Kies uit een steeds groeiend aanbod van duizenden templates. Wij installeren een template van jouw keuze en voegen jouw logo en kleuren toe aan de website zodat deze een unieke look & feel krijgt!

Je kunt onbeperkt pagina’s creëren die aanpasbaar zijn via een gebruiksvriendelijk CMS (Content Management System) systeem. Om jou met het systeem vertrouwd te laten raken zitten wij met jou samen en geven wij jou een CMS introductie zodat je vol zelfvertrouwen jouw website kunt updaten

In dit pakket is een strippenkaart van 10 uur inbegrepen. Deze worden doorgaans gebruikt om de website te vullen met jouw tekst. Deze uren zijn echter ook inzetbaar voor andere zaken. Om jou als klant te belonen geniet je een korting van 10% op het normale uurtarief.

Template bibliotheek

Keuze uit duizenden templates

Kies uit een steeds groeiend aanbod van duizenden templates. Deze bibliotheek telt ondertussen al meer dan 4132 templates waaruit je kan kiezen.

Al deze templates voldoend aan de huidige normen die nodig zijn om een website te doen functioneren. Hierbij is een website die zich goed vertaald op mobiele apparaten van groot belang. Daarom zijn al onze websites responsive en dus geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.

Huisstijl toegepast op template

Wij brengen jouw logo, kleurenpalet en gewenste lettertypes aan op de gekozen template waardoor jouw website een unieke uitstraling krijgt die overeenstemt met jouw bedrijfsidentiteit.

Wij kunnen ook een huisstijl voor jou ontwikkelen maar dit zit niet standaard in dit pakket. Wij bieden deze diensten wel afzonderlijk aan.

huisstijl wordt geimplementeerd in jouw gekozen templates
Designs geoptimaliseerd voor alle apparaten

Responsive design

Al onze templates hebben een responsive design. Dat houdt in dat er rekening wordt gehouden met hoe de website wordt weergegeven op andere apparaten zoals tablets en mobiele telefoons.

Op die manier bied jouw website een geoptimaliseerde ervaring aan, ongeacht het medium waarop het bezocht wordt.

CMS beheersysteem

Door middel van een gebruiksvriendelijk CMS (Content Management Systeem) systeem ben je heer en meester over jouw eigen website. Je kan op een snelle en eenvoudige manier pagina's aanmaken en bewerken. Je kunt oneindig veel pagina's aanmaken, laat je dus gaan!

Door middel van drag and drop kan je jouw inhoud eenvoudig en intuïtief aanpassen. Welke elementen je kan gebruiken op jouw website is afhankelijk van het gekozen pakket. 

Pas jouw tekst en afbeeldingen volledig zelf aan, creëer nieuwe pagina’s,etc. en vermijd hierbij extra kosten door tussenkomst van een webdeveloper. Hierdoor blijft jouw website ook up-to-date. (Google houdt hier van!)

Beheer jouw website eenvoudig zelf via een CMS systeem
Wij maken jou wegwijs in het CMS beheersysteem

CMS introductie

Wij zitten met jou samen en tonen jou stap per stap hoe je jouw website kan aanpassen. Na deze CMS introductie zal je zelfstandig in staat zijn deze te updaten zonder onze tussenkomst.

Zo bespaar je kosten indien je zelf de tijd hebt om jouw website aan te passen. Op deze manier heb je de vrijheid om te beslissen hoe duur jouw website wordt.

Een strippenkaart

Een strippenkaart zijn uren die vooraf ingekocht worden. Omdat hier minder administratie bij komt kijken kun je genieten van een lager uurtarief. Hoe hoger de uren op de strippenkaart, hoe hoger de korting. 5% voor 5 uren, 10% voor 10 uren, etc.

Voordelig uren inkopen kan via een strippenkaart

Vergelijk onze website pakketten

website startup pakket

Startup website pakket

295* éénmalig

(*) excl. hosting & domeinnaam

Keuze uit duizenden templates

Jouw huisstijl zorgt voor een unieke look & feel

Responsive design

CMS beheer systeem

CMS introductie

website business pakket

Business website pakket

580* éénmalig

(*) excl. hosting & domeinnaam

Keuze uit duizenden templates

Jouw huisstijl zorgt voor een unieke look & feel

Responsive design

CMS beheer systeem

CMS introductie

Strippenkaart van 5 uur

(5% korting op uurtarief)

website premium pakket

Premium website pakket

835* éénmalig

(*) excl. hosting & domeinnaam

Keuze uit duizenden templates

Jouw huisstijl zorgt voor een unieke look & feel

Responsive design

CMS beheer systeem

CMS introductie

Strippenkaart van 10 uur

(10% korting op uurtarief)

Vaak gestelde vragen

Hieronder vind je antwoord op vaak gestelde vragen. Heb je nog steeds geen antwoord gevonden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Een website laten maken, wat kost dat?

Je kunt het budget van je website zelf behalen via bovenstaande pakketten. Een website laten maken inclusief webhosting en een domeinnaam gaat van € 450 tot €990. Een op maat gemaakt voorstel kan ook altijd afhankelijk van de behoeftes. 

Zijn er naast een website bijkomende kosten?

Om een website te runnen heb je drie dingen nodig. Een website, een domeinnaam en een webhosting.Via de domeinnaam wordt jouw website bereikbaar gemaakt wordt. Op de server van de webhosting wordt jouw website opgeslaan.

Wat is een responsive design?

Een responsive design is zodanig ontworpen dat deze op alle apparaten mooi tot z'n recht komt. Dit betekent dat deze gebruiksvriendelijk is en aangepast voor kleinere apparaten. Dit is belangrijk gezien vaak meer dan helft van jouw website bezoekers een mobiel apparaat gebruiken om dat te doen.  Indien deze niet mooi laad dan keert 46% nooit meer terug naar de website. (bron

Hoe kan ik hoger scoren in Google?

Om hoger in google te scoren kan een aantal zaken gedaan worden. Hierbij wordt als uitgangspunt een zoekwoordenonderzoek gebruikt en op basis hiervan een contentstrategie die wordt opgezet. Hierbij wordt er gefocused op domain authoriteit uitbouwen door te linken naar (en van) interne pagina's maar ook externe websites. Het maken van content door middel van blog artikelen is ook een goede manier om dit te verzorgen. Deze kunnen zowel op social media als op andere druk bezochte plaatsen (dmv betaalde promotie's) gepost worden. Ook Google Ads zijn mogelijk. Door middel van gerichte optimalisaties kunnen we een voor-en-na evaluatie maken om de ROI (return on investment) te berekenen. Een website laten maken door VIZZY zorgt ervoor dat in goede handen bent.

Wat is een strippenkaart?

Een strippenkaart is breed inzetbaar, in geval van een website pakket worden deze uren doorgaans gebruikt om jouw tekst in te voegen in de door jouw gekozen template. Bij een webshop pakket kunnen de uren gebruikt worden om een beperkt aantal van jouw producten in te voegen. Ook kunnen deze uren gebruikt worden om content te maken zodat je deze niet hoeft aan te leveren.

Omdat er bij een strippenkaart vooraf uren ingekocht worden komt er minder administratie bij kijken. Hierdoor kun je genieten van een voordeliger tarief. Een website laten maken hoeft dus niet duur te zijn. Om jou te belonen als klant geven wij grotere kortingen, naargelang de grootte van de strippenkaart. 5% korting voor 5 uren, 10% korting voor 10 uren, etc.

Wil jij een startup website pakket?

Contacteer ons vrijblijvend