Hoger scoren in Google via SEO

Wees je concurrenten een stap voor

Zoekmachine optimalisatie, ookwel SEO genoemd, is het proces om de zichtbaarheid en rangschikking van een website in zoekmachines te verbeteren, met als doel meer organisch verkeer aan te trekken. Hoger scoren in Google is een logisch geval daarvan.

Bekijk onze diensten

Rank hoger in google d.m.v. grondige analyse en doelgerichte optimalisaties.

SEO analyse

Via een zoekwoordenonderzoek kan een content strategie worden uitgestippeld waardoor je site op intressante en vaak gezochte woorden kan ranken.

On-page SEO

On-page SEO verwijst naar de optimalisatie van de inhoud van de site en de HTML code op je webpagina's.

Off-Page SEO

Off-page SEO gaat over het verbeteren van je website's reputatie en autoriteit door middel van externe factoren. 

Contentmarketing

Contentmarketing speelt een cruciale rol in je SEO strategie. Het gaat om het creëren en delen van waardevolle content om je doelgroep aan te trekken en te behouden.

Technische SEO

Technische SEO heeft betrekking op de technische aspecten van je website die van invloed zijn op je zoekmachine ranking.

Monitoring

Het periodiek opvolgen van de prestaties van de vindbaarheid geeft ons de kans om gerichte inspanningen te maken die een ROI (return-on-investment) opleveren.

Vaak gestelde vragen

Hieronder vind je antwoord op vaak gestelde vragen. Heb je nog steeds geen antwoord gevonden na het lezen op jouw vraag, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
  • Een website laten maken, wat kost dat?

    Je kunt het budget van je website zelf behalen via bovenstaande pakketten. Een website inclusief webhosting en een domeinnaam gaat van € 450 tot €990. Een op maat gemaakt voorstel kan ook altijd afhankelijk van de behoeftes.

  • Hoe kan ik hoger scoren in Google?
  • Zijn er naast een website bijkomende kosten?

Ik wil hoger scoren in google

Een website dient afgestemd te zijn op de zoekopdrachten van jouw doelpubliek. Dankzij een SEO analyse kan deze bepaald en gebruikt worden voor het maken van jouw content. Via onze SEO diensten ben je jouw concurrenten steeds een stap voor - in de zoekresultaten ;) Contacteer ons via onderstaand formulier.

Hoe hoger scoren in Google?

Lees er meer over in onze blog