SEO is een acroniem dat staat voor Search Engine Optimalisatie, wat vertaald "zoekmachine optimalisatie" is. Zoekmachine optimalisatie omvat de praktijken om jouw website te optimaliseren om gevonden te worden door de zoekrobots van Google en andere zoekmachines.

seo optimalisatieWaarom deze optimalisatie toepassen vraag je je misschien af? Wel, als jij iets opzoekt ga je ook zelden naar de 2de pagina gaan kijken. Die resultaten worden als minder relevant beschouwt. Hetzelfde gebeurd wanneer iemand zoekt naar de producten of diensten die jij aanbiedt.

Daarom is het belangrijk om ambitie te hebben om hogerop te raken in de zoekresultaten om zo jouw concurrenten een stap voor te zijn.

Hoe belangrijk is een hoge Google ranking?

Een hoge ranking in de zoekresultaten zorgt voor meer bezoekers, en meer bezoekers betekenen meer potentiële klanten. Het laatste wat je wil is dat mensen die op zoek zijn naar diensten die je aanbiedt, bij de concurrentie terecht komt. Zorg door middel van een zoekmachine geoptimaliseerde website dat je je concurrenten een stap voor bent.

Wat zijn de voordelen van zoekmachine optimalisatie?

 • Het verhoogt het verkeer naar jouw website
 • Het verzekert de toekomst van jouw bedrijf
 • Het is gratis, in tegenstelling tot adverteren
 • Je inspanningen zijn goed meetbaar
 • Hoog ranken straalt betrouwbaarheid uit
 • Het verhoogt het aantal conversies

Het verhoogt het verkeer naar jouw website

Een hoge positie in de zoekresultaten van Google zorgt voor een goede zichtbaarheid. Hierdoor zul je meer bezoekers krijgen en dus meer potentiële klanten. Hoe lager je in de zoekresultaten beland, hoe minder bezoekers je zult hebben waardoor je kostbare omzet misloopt.

Wist je dat 70 % van de mensen die een zoekopdracht uitvoeren niet verder kijken dan de eerste 4 resultaten? Scoor hoger in Google en zie je omzet mee groeien.

Verzeker de toekomst van jouw bedrijf

Een website is de basis, SEO optimalisatie is de afwerking. Soms ervaart een bedrijf goede groei om daarna een stille dood te sterven. Meestal is dit omdat er niet wordt ingespeeld op nieuwe trends en tendensen. Net zoals het gedrag van de consument veranderd op het vlak van kopen en beslissingen nemen, veranderd het zoekgedrag van de consument. Door regelmatige SEO optimalisatie toe te passen (ideaal: maandelijks) kan de instroom die de website genereerd worden gemaximaliseerd en op peil gehouden.

SEO is gratis, in tegenstelling tot adverteren

Er wordt een onderscheid gemaakt tussen organische zoekresultaten en betaalde zoekresultaten. Je kunt je top positie afkopen via Google Adwords, maar dit is een kostelijke manier op termijn. De organische zoekresultaten zijn de resultaten onder de advertenties, die gratis zijn. Als je zoals de meeste bent, klik je liever op een organisch resultaat dan op een betaalde advertentie.

Studies hebben uitgewezen dat 94 % van zoekopdrachten resulteren in een klik op een organisch resultaat terwijl maar een magere 6 % klikt op een advertentie.

Je inspanningen zijn goed meetbaar

hoog in google scoren

Door middel van tools die Google aanbied zoals Google Console en Google Analytics kun je jouw bezoekersaantal en veel meer opvolgen. Zo zie je welke pagina’s het meest populair zijn en welke pagina’s nood hebben aan verbetering.

Een belangrijke factor om slecht presterende pagina’s te identificeren is de bounce rate. De bounce rate is het percentage bezoekers die je website verlaat zonder eerst door te klikken naar een andere pagina op de website. Dit kan zijn omdat al de informatie die ze zochten op deze pagina gevonden werd maar meestal is dit niet het geval.

Door middel van de dwell time kunnen we hier een onderscheid in maken. Een hoge dwell time geeft aan dat ze een goede hoeveelheid tijd gespendeerd hebben op de pagina en dat ze de inhoud boeiend en leerrijk vonden. Komt de bezoeker op jouw pagina en verlaat hij deze al na 15 seconden? Dan kun je er vanuit gaan dat ze vast niet vonden waar ze op zoek naar waren. Vanaf de pagina's geïdentificeerd zijn die verbeterd kunnen worden moet er per pagina vastgesteld worden welke zaken ervoor zorgen dat de pagina minder goed presteert.

Dit kan aan verschillende factoren liggen: te veel of net te weinig tekst, geen goeie structuur (geen gebruik van tussen kopjes / titels), te weinig afbeeldingen die het saai en tekstueel maken, een amateuristisch website design die geen kwaliteit en vertrouwen uitstralen en zo zijn er nog wel zaken die aan de basis van het probleem kunnen liggen.

Dankzij een goede analyse kunnen de werkpunten geïdentificeerd worden en kan er door middel van heat- en scrollmaps en video opnames van website bezoeker sessies de pijnpunten gelokaliseerd en geoptimaliseerd worden. Dit kan je best aan professionals overlaten. Wil je jouw website optimaliseren? Ga dan met ons in gesprek en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

conversie vergrotenVerhoog het aantal conversies

Een conversie is de verhouding tussen het aantal bezoekers en de bezoekers die een bepaalde actie uitvoeren die je voor ogen had.

Als je 100 bezoekers hebt op een landingspagina en 10 mensen hiervan vragen een offerte aan (en dit is je doel), dan heb je 10 % van je bezoekers kunnen converteren. Dankzij SEO optimalisatie worden jouw webpagina’s beter gevonden en kunnen werkpunten worden blootgelegd die voor een hogere conversie zorgen.

Hoe wordt je ranking bepaald?

Je kunt zelf eenvoudig je website optimaliseren om zo beter gevonden te worden. Er zijn echter honderden factoren waarmee het algoritme van Google jouw ranking gaat bepalen. De hoeveelheid factoren kunnen nogal overweldigend zijn. Gelukkig is door de jaren heen bekend geworden welke factoren nu het meest doorwegen.

Het algoritme waarmee Google jouw ranking bepaald is al veel gewijzigd doorheen de jaren, waardoor sommige “trucjes” niet langer werkten. Meestal waren dit tactieken die misbruik maakten van een aantal ranking factoren om zo hoger te scoren. Sommige van die tactieken worden nu afgestraft en kunnen er zelf voor zorgen dat je website gevlagd wordt, en dus in feit op een zwarte lijst beland.

Wat echter nooit veranderd is, is dat Google kwaliteitsvolle content en inhoud willen aanbieden in de zoekresultaten. Daarom is het belangrijk dat goed nagedacht wordt op welke keywords je wilt scoren. Een keyword is een zoekterm die bestaat uit één of meerdere woorden.

Via een zoekwoordenonderzoek kan je zien waarop het meest gezocht wordt. Hierop kan de content aangepast worden zodat deze afgestemd is op het zoekgedracht van jouw doelpubliek.

De drie belangrijkste factoren van een goede ranking

Basis

seoEen goede SEO fundering is fundamenteel voor een goede ranking. Dit houdt wel een reeks zaken in. Zo dient elke pagina een SEO vriendelijke titel te hebben met een duidelijke korte omschrijving die aanzet om te klikken maar die ook trefwoorden bevat waarop vaak gezocht wordt. De website op zich moet snel laden aangezien bezoekers anders afhaken en moet ook mobiel mooi en gebruiksvriendelijk zijn. Als je rekening houd dat 3/4de van de zoekopdrachten mobiel gebeurt, dan is dit essentieel voor het succes van de site.

Ook moet er moet een evenwicht zijn tussen de trefwoorden waarop je wilt scoren en de hoeveelheid woorden in jouw tekst. Gebruik hierbij ook synoniemen zodat je niet om de twee zinnen hetzelfde woord leest, dit verveelt snel en hierdoor vallen mensen uit de boot die iets gelijkaardig zoeken. Google ziet het overmatig gebruik van hetzelfde sleutelwoord als een “spam techniek” en straft de website hierop af. Via onze ingebouwde SEO tool zie je of je je zoekterm waarop je wil scoren te vaak of net te weinig gebruikt. 

met backlinks hoger scoren in google

Backlinks

Backlinks zijn links die naar jouw website leiden. Backlinks kunnen gekocht worden maar is een tactiek die ondertussen door Google wordt afgestraft. Natuurlijke backlinks die ontstaan doordat mensen jouw webpagina’s delen, of partners die naar jou doorverwijzen zorgen voor een hoge page ranking. Hoe meer backlinks je hebt, hoe beter natuurlijk. Het is echter niet een kwestie van aantallen maar ook in de kwaliteit van de bronnen die doorlinken. Zo is een backlink meer waard als die afkomstig is van een gevestigd bedrijf die zelf een goede ranking heeft. Google zijn algoritme gaat er namelijk van uit dat bedrijven van hoge kwaliteit niet zouden doorlinken naar een onderneming die niet aan dezelfde kwaliteit voldoet.

Google RankBrain

In 2015 in het leven geroepen door Google en toegevoegd aan het zoekalgoritme. Het is een machine learning systeem die zichzelf slimmer maakt naarmate de tijd verstrijkt. Het doel van RankBrain is om relevante zoekresultaten aan te bieden. Soms is dit niet letterlijk op hetgeen je zoekt maar is dit een synoniem. Het probeert de zoekintentie van jou te bepalen en op basis hiervan jou soortgelijke of dicht gerelateerde onderwerpen voor te leggen.

gerelateerde zoektermen

Hoe duur is SEO optimalisatie?

Omdat optimaliseren voor zoekmachines een breed begrip is en hier veel aspecten bij komen kijken is er geen vaste prijs hiervoor. Zo moeten er eerst analyses worden gemaakt, en moet er aan de hand van deze analyse pijnpunten behandeld en geoptimaliseerd worden. Ook moet de basis aanwezig zijn. Heb je de tijd er niet voor of je laat het liever aan een expert over? Doe dan beroep op een SEO pakket waarbij jouw website elke maand, elk kwartaal, half jaarlijks of jaarlijks wordt geanalyseerd en geoptimaliseerd waardoor je het meeste rendement uit jouw website haalt.

Welke SEO diensten bieden wij aan?

 • Zoekwoordenonderzoek
 • On-page SEO
 • Off-page SEO
 • Technical SEO
 • Contentstrategie/marketing
 • Monitoring

Bekijk onze SEO diensten 

Veel ondernemingen hebben onvoldoende (of net te veel) werk en dit met enkel een aanwezigheid op social media. Beide problemen kun je oplossen door middel van een website (die doet wat hij moet). ⁣ In een wereld waar social media lijkt te regeren, is het verleidelijk om je bedrijf uitsluitend te richten op platforms zoals Instagram, Facebook of Twitter. Maar laten we eerlijk zijn, er is meer nodig dan alleen likes en shares om te groeien. Een eigen website biedt niet alleen een aanvulling op je online aanwezigheid, maar het kan het verschil maken tussen een onopgemerkt bedrijf en een bloeiende onderneming. Laten we eens dieper ingaan op waarom social media alleen niet genoeg is om de groei van je bedrijf te verzekeren.

 1. Lokale Vindbaarheid en Google: Een Wereld van Verschil

 Social media mag dan wereldwijd zijn, maar als het gaat om lokale zichtbaarheid, kan het tekortschieten. Het opzetten van een website en deze optimaliseren voor zoekmachines zoals Google zorgt ervoor dat potentiële klanten je gemakkelijk kunnen vinden in jouw regio. Lokale zoekresultaten geven bedrijven de kans om op te vallen in hun eigen gemeenschap, waardoor ze een sterke basis voor groei kunnen leggen.

Zo raden wij aan om een account op Google Mijn Bedrijf aan te maken die gelinkt kan worden aan jouw website en jouw contactgegevens.  Zo ben je snel vindbaar en kunnen ze alle informatie opvragen.

2. Gelooft de Klant in Jouw Credibiliteit?

Een professionele website geeft je bedrijf geloofwaardigheid. Het fungeert als een digitaal visitekaartje dat 24/7 beschikbaar is voor potentiële klanten. Een goed ontworpen website straalt betrouwbaarheid en professionaliteit uit, waardoor potentiële klanten vertrouwen in je krijgen. Het toont aan dat je serieus bent over je onderneming en bereid bent te investeren in een degelijke online aanwezigheid.

 3. Toon Je Kwaliteit en Ervaring Met Gemak

Social media biedt slechts beperkte ruimte om je producten of diensten volledig te presenteren. Met een eigen website heb je de vrijheid om je portfolio, productinformatie en dienstverlening uitgebreid te presenteren. Dit stelt je in staat om potentiële klanten een diepgaander inzicht te geven in wat je te bieden hebt, waardoor ze eerder geneigd zijn voor jouw bedrijf te kiezen.

  4. Recensies Spreken Luider op Jouw Eigen Platform

Terwijl social media recensies zeker waardevol zijn, biedt een website een georganiseerde ruimte om klantgetuigenissen te presenteren. Positieve recensies zijn een krachtige tool voor overtuiging en kunnen potentiële klanten over de streep trekken. Het geeft hen vertrouwen in jouw bedrijf en moedigt hen aan om voor jou te kiezen.

 5. Positioneer jezelf als een kwalitatief bedrijf

Een goed gepositioneerde website stelt je in staat om je bedrijf als premium aan te prijzen. Door je kwaliteit, ervaring en positieve recensies te benadrukken, kun je hogere tarieven rechtvaardigen. Dit niet alleen, maar een website biedt ook de ruimte om specifieke informatie te delen over je locatie, openingstijden en speciale aanbiedingen die relevant zijn voor jouw klanten.

Het is als het tonen van een uitnodiging aan potentiële klanten om jouw bedrijf te ontdekken, iets wat social media alleen niet kan evenaren. Het is niet alleen een kwestie van online aanwezigheid; het is een strategie om jouw bedrijf te presenteren als een toonaangevende speler en de waarde die je biedt te reflecteren.

Conclussie

In een wereld die steeds meer gedigitaliseerd wordt, is een eigen website niet alleen een luxe maar eerder een noodzaak. Het is de sleutel tot lokale vindbaarheid, geloofwaardigheid, het tonen van kwaliteit en het beheren van jouw bedrijfsimago. Social media kan een waardevol onderdeel zijn van je strategie, maar om de groei van je bedrijf te verzekeren, is een website onmisbaar. Het is niet alleen een investering in je online aanwezigheid; het is een investering in de toekomst van je onderneming.

Bekijk ons website aanbod 

Met de komst van de nieuwe AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) wetgeving is er het één en ander die veranderd is in de wetgeving naar privacy en verwerking van persoonsgegevens toe. Één van die regels is dat sommige websites uitgerust moeten zijn met een SSL certificaat. Dat zorgt voor een veilige verbinding tussen de webserver - waar de website op draait) en de bezoeker van de website.

De hamvraag is nu natuurlijk: "Is een SSL certificaat nodig voor mijn website?" Wat zijn de nadelen mocht ik dit niet hebben? Je leest het hier!

Wat is een SSL certificaat?

Een SSL-certificaat versleutelt de verbinding tussen de website en de websitebezoeker. Mensen met slechte bedoelingen die deze verbinding zouden onderscheppen kunnen de data niet lezen omdat deze versleuteld is.

Hoe herken je een SSL certificaat? Aan het slotje in de adresbalk! Ook zul je "HTTPS" zien staan in de adresbalk (soms is klikken in de adresbalk nodig om dit te zien).

Soms is het slotje groen en zie je de naam van de organisatie. In dat geval spreken we van een Extended Validation (EV) SSL certificaat.

Voor zo'n certificaat wordt uitgegeven wordt er een controle gedaan om zeker te zijn dat jouw bedrijf wel legitiem is.

Wat zijn de nadelen mocht ik geen SSL certificaat hebben?

1. Vertrouwen van bezoekers
Je wilt dat bezoekers van jouw website een veilig gevoel hebben als ze op jouw website navigeren.

Dit is zeker belangrijk wanneer je persoonsgegevens uitwisselt (iedereen met een contactformulier valt hier eigenlijk onder) maar ook wanneer dat niet het geval is. Sommige browsers laten zelfs een melding zien: "niet veilig".  Niet iets dat je wilt dus.

2. Vindbaarheid website
Omdat Google meer gewicht gegeven heeft de laatste jaren aan veiligheid van websites wordt in de ranking mee rekening gehouden of jouw website een SSL certificaat heeft.

Websites die dit wel hebben zullen dus een stap voor zijn op jou. Niet alleen zal je lager zichtbaar zijn in de zoekresultaten, maar daardoor zal je ook minder bezoekers krijgen en daardoor nog lager ranken dan websites die wel bezoekers weten te lokken.

Wanneer zou je een uitgebreide EV SSL-certificaat kunnen overwegen?

Extended Validation SSL certificaatWanneer je bijvoorbeeld een webshop wilt gaan starten. Dan is een Extended Validation SSL zeker aan te raden.

Een onderzoek toonde aan dat een SSL certificaat 11 tot 42 % meer conversie kan opleveren. Een ander onderzoek uitgevoerd door Symantec toonde 18 tot 87 % meer conversie op eCommerce en lead generatie websites.

Volgens een case study van Zamberg.com ligt zelfs de gemiddelde aankoopwaarde 23% hoger wanneer je een SSL certificaat hebt!

Zit een SSL certificaat inbegrepen in onze websites?

Als jouw website op onze webservers gehost wordt, dan zit een SSL certificaat aangeboden als dienst zonder extra kosten.

Wil je een certificaat met bedrijfsgegevens of een certificaat met uitgebreide validatie en bedrijfsgegevens? Geen probleem!

Uitgebreide validatie SSL certificaten zijn aangeraden voor webshops en commerciële websites aangezien deze voor meer vertrouwen zorgt en zorgt dat je hoger scoort in Google. 

Ontdek wat onze webhosting pakketten te bieden hebben.

Ontdek onze webhosting

 
6 voordelen van een nieuwe website

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het laten ontwikkelen van een nieuwe website die up-to-date is. Enkele voordelen zijn:

 • Een betere gebruikerservaring voor bezoekers van de website
 • Een betere vindbaarheid in zoekmachines
 • Mogelijkheid om nieuwe functies en technologieën te integreren
 • Betere beveiliging van de website
 • Verbeterde mobiele weergave en laadtijd van de website
 • Een professionele uitstraling en imago voor uw bedrijf of organisatie.

Waarom is de gebruikerservaring voor bezoekers van jouw website belangrijk?

De gebruikerservaring is essentieel voor het succes van een website, omdat het direct van invloed is op de tevredenheid en betrokkenheid van bezoekers. Een slechte gebruikerservaring kan leiden tot een hoog bouncepercentage en weinig terugkerende bezoekers, terwijl een goede gebruikerservaring kan leiden tot een hogere conversie en meer loyale klanten.

Een positieve gebruikerservaring begint bij de navigatie van de website. Bezoekers moeten eenvoudig kunnen vinden wat ze zoeken en zich niet verloren voelen in een doolhof van pagina's. De structuur van de website moet logisch en intuïtief zijn, zodat bezoekers snel kunnen vinden wat ze nodig hebben.

Daarnaast is het belangrijk dat de website snel laadt. Bezoekers hebben weinig geduld en zullen snel afhaken als het laden te lang duurt. Dit kan worden verbeterd door het optimaliseren van afbeeldingen en het minimaliseren van de grootte van bestanden.

Een ander aspect van de gebruikerservaring is de esthetiek van de website. Het ontwerp moet aantrekkelijk en professioneel zijn, met een goede balans tussen tekst en afbeeldingen. Bovendien moet de website gemakkelijk leesbaar zijn, met een duidelijk lettertype en voldoende witruimte.

Ten slotte is het belangrijk om de gebruikerservaring te personaliseren. Dit kan worden bereikt door het aanbieden van gepersonaliseerde content op basis van de interesses van de bezoeker en door het aanbieden van aanbevelingen op basis van eerdere aankopen of zoekopdrachten.

In het kort, een goede gebruikerservaring is van cruciaal belang voor het succes van een website. Het zorgt voor tevreden bezoekers, meer terugkerende bezoekers, een hogere conversie en meer loyale klanten. Het is essentieel om ervoor te zorgen dat de structuur van de website logisch en intuïtief is, de website snel laadt, het ontwerp aantrekkelijk en professioneel is, de website gemakkelijk leesbaar is en de gebruikerservaring wordt gepersonaliseerd.

Hoe bekom je een betere vindbaarheid / ranking in Google?

Door in zee te gaan met VIZZY en dit te combineren met een nieuwe website kun je gebruik maken van onze SEO optimalisatie diensten. Onze expertise houdt rekening met onderstaande factoren. Er zijn veel manieren om de vindbaarheid en ranking van een website in Google te verbeteren.

Hieronder vind je enkele belangrijke strategieën die we gebruiken om jouw website hoger te laten scoren in zoekresultaten.

 1. Keyword research: Voordat je begint met het schrijven van content of het optimaliseren van jouw website, moet je weten welke zoekwoorden jouw doelgroep gebruikt om jouw producten of diensten te vinden. Gebruik een keyword research tool om te bepalen welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw bedrijf en optimaliseer jouw content rond deze zoekwoorden.

 2. On-page optimization: Zorg ervoor dat jouw website is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dit omvat het gebruik van relevante zoekwoorden in de titels, meta descriptions, header tags en content en ervoor zorgen dat jouw website snel laadt en mobielvriendelijk is.

 3. Content creatie: Het creëren van hoogwaardige, relevante content die aansluit bij jouw doelgroep is een cruciale factor voor het verbeteren van je ranking in Google. Zorg ervoor dat jouw content informatief en nuttig is voor uw bezoekers en gebruik zoekwoorden op een natuurlijke manier.

 4. Link building: Het verkrijgen van links van andere websites naar jouw website is een belangrijke factor voor het verbeteren van uw ranking in Google. Zorg ervoor dat je links krijgt van relevante en betrouwbare websites en vermijd het gebruik van spammy of onnatuurlijke link building tactieken.

 5. Technische optimalisatie: Zorg ervoor dat jouw website technisch geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Dit omvat het verbeteren van de laadsnelheid van de website, het optimaliseren van de website structuur en het gebruik van schema markup om zoekmachines te helpen begrijpen waar jouw content over gaat.

 6. Sociale media: Het gebruik van sociale media kan een geweldige manier zijn om jouw content te promoten en links naar jouw website te krijgen. Zorg ervoor dat je actief bent op sociale media en deel jouw content op relevante platforms.

 7. Lokale SEO: Als je een lokaal bedrijf hebt, is het belangrijk om jouw website te optimaliseren voor lokale zoekopdrachten. Dit omvat het vermelden van jouw bedrijfsadres en telefoonnummer op uw website en het vermelden van jouw bedrijf op lokale bedrijfsvermeldingssites.

Door deze strategieën toe te passen en uw website regelmatig te optimaliseren, kun je de vindbaarheid en ranking van jouw website in Google aanzienlijk verbeteren. Het is belangrijk om te onthouden dat SEO een voortdurend proces is en dat het tijd kan kosten voordat je resultaten ziet. Blijf echter volhouden en je zal uiteindelijk de vruchten plukken van de geleverde inspanningen.

Een nieuwe website kan nieuwe integraties en functionaliteiten met zich meebrengen.

 Er zijn tal van mogelijkheden die een nieuwe website in wordpress met zich meebrengt. Om jou een idee te geven sommen we er een aantal voor je op:

 • Integratie met social media platformen zoals Facebook of Instagram
 • Toevoegen van een online chatfunctie voor klantenondersteuning
 • Implementatie van een e-commerce (webshop) winkel voor online verkoop
 • Mogelijkheid om afspraken en reserveringen te maken via de website
 • Integratie met een CRM-systeem voor klantgegevensbeheer
 • Toevoegen van een blog of nieuwssectie voor bedrijfsupdates en informatie
 • Implementatie van een zoekfunctie om de website gemakkelijker te doorzoeken
 • Mogelijkheid om online formulieren in te vullen en in te dienen
 • Integratie met Google Analytics voor website-analyse en tracking

Waarom moet je een cyberaanval serieus nemen voor jouw website of webshop?

Een cyberaanval kan zeer ernstige gevolgen hebben voor jouw website of webshop. Het is daarom van belang om de beveiliging van jouw online platform serieus te nemen en te zorgen voor adequate maatregelen om cyberaanvallen te voorkomen.

Allereerst kan een cyberaanval leiden tot diefstal van persoonlijke en vertrouwelijke informatie van jouw klanten. Dit kan resulteren in reputatieschade en verlies van vertrouwen van jouw klanten. Daarnaast kunnen cybercriminelen deze gestolen informatie gebruiken voor identiteitsfraude en financiële misdrijven, wat kan leiden tot juridische en financiële gevolgen voor jouw bedrijf.

Een ander risico van cyberaanvallen is het verlies van gegevens en het niet kunnen bereiken van jouw website of webshop. Dit kan leiden tot omzetverlies en klantverlies. Daarnaast kan het verlies van belangrijke bedrijfsgegevens leiden tot operationele problemen en zelfs tot het faillissement van jouw bedrijf.

Een cyberaanval kan ook leiden tot verstoring van de werking van jouw website of webshop. Hierdoor kunnen klanten geen aankopen doen of informatie opvragen, wat tot klachten en ontevredenheid kan leiden. Daarnaast kan dit ook leiden tot reputatieschade, omdat klanten jouw bedrijf zien als onbetrouwbaar en onprofessioneel.

Tot slot kan een cyberaanval leiden tot financiële schade, zoals kosten voor het herstellen van de website of webshop en eventuele schadeclaims van klanten. Dit kan grote gevolgen hebben voor de financiële stabiliteit van jouw bedrijf en kan zelfs leiden tot het faillissement.

Kortom, het is van groot belang om de beveiliging van jouw website of webshop serieus te nemen en te zorgen voor adequate maatregelen om cyberaanvallen te voorkomen. Dit om reputatieschade, verlies van vertrouwen van klanten, omzetverlies, juridische en financiële gevolgen, operationele problemen en faillissement te voorkomen.

Bij al onze websites worden al de plugins automatisch geupdate zodat je van optimale beveiliging geniet tegen cyberaanvallen die willen misbruik maken van beveiligingslekken.

Een nieuwe website kan zorgen voor een verbeterde mobiele weergave en laadtijd van de website. Maar hoe precies?

Een nieuwe website kan op verschillende manieren zorgen voor een verbeterde mobiele weergave en laadtijd. Hieronder zullen we enkele belangrijke manieren bespreken:

 1. Geoptimaliseerde afbeeldingen: afbeeldingen zijn vaak de grootste boosdoener als het gaat om een trage laadtijd. Door afbeeldingen te comprimeren en te optimaliseren voor mobiele apparaten, kan de laadtijd aanzienlijk worden verkort.

 2. Responsief webdesign: een responsief ontwerp zorgt ervoor dat de website zich automatisch aanpast aan het schermformaat van de gebruiker. Hierdoor hoeft de gebruiker niet in te zoomen of te scrollen om de website te bekijken. Dit verbetert de gebruikservaring en vermindert de kans dat de gebruiker afhaakt.

 3. Gebruik van caching: caching houdt in dat bepaalde onderdelen van de website worden opgeslagen op de computer of het apparaat van de gebruiker. Hierdoor hoeft de website niet telkens opnieuw te worden geladen als de gebruiker terugkomt op dezelfde pagina.

 4. Optimalisatie van code: door de code van de website te optimaliseren, kan de laadtijd worden verkort. Dit kan bijvoorbeeld door onnodige code te verwijderen, de volgorde van scripts te optimaliseren en het gebruik van externe scripts te minimaliseren.

 5. Gebruik van CDN: een CDN (Content Delivery Network) kan ervoor zorgen dat de website sneller wordt geladen door de inhoud van de website op te slaan op servers die dichter bij de gebruiker staan. Hierdoor hoeft de inhoud niet vanuit een centrale server te worden geladen.

 6. Hosting: de keuze van een goede hostingprovider kan ook een grote invloed hebben op de laadtijd van de website. Een goede hostingprovider zorgt voor een snelle verbinding en een goede uptime. Al deze factoren kunnen bijdragen aan een verbeterde mobiele weergave en laadtijd van de website. Het is belangrijk om te benadrukken dat dit geen uitputtende lijst is en dat er nog veel meer factoren zijn die van invloed kunnen zijn op de prestaties van een website.

Waarom is het belangrijk dat jouw website die een up-to-date design heeft?

Een website is het visitekaartje van een bedrijf of organisatie op het internet. Het is vaak de eerste indruk die potentiële klanten of bezoekers krijgen van een bedrijf. Daarom is het belangrijk dat een website er professioneel en up-to-date uitziet.

Een up-to-date design zorgt voor een goede gebruikerservaring

Een website met een up-to-date design zorgt voor een goede gebruikerservaring. Dit betekent dat de website gemakkelijk te gebruiken is en dat bezoekers snel kunnen vinden wat ze zoeken. Een up-to-date design houdt rekening met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van webdesign en zorgt ervoor dat de website gemakkelijk te navigeren is. Ook zorgt een up-to-date design ervoor dat de website goed werkt op verschillende apparaten, zoals smartphones en tablets.

Een up-to-date design zorgt voor een professionele uitstraling

Een website met een up-to-date design zorgt voor een professionele uitstraling. Dit is belangrijk omdat het de geloofwaardigheid van een bedrijf of organisatie vergroot. Een professionele uitstraling zorgt ervoor dat bezoekers vertrouwen hebben in het bedrijf en eerder geneigd zijn om zaken te doen of contact op te nemen. Een up-to-date design laat zien dat een bedrijf of organisatie met de tijd meegaat en investeert in zijn online aanwezigheid.

Een up-to-date design zorgt voor een hogere conversie

Een website met een up-to-date design zorgt voor een hogere conversie. Dit betekent dat bezoekers eerder geneigd zijn om actie te ondernemen, zoals het kopen van een product of het invullen van een contactformulier. Een up-to-date design zorgt ervoor dat de website er aantrekkelijk uitziet en dat bezoekers worden geprikkeld om verder te kijken op de website. Ook zorgt een up-to-date design voor een goede gebruikerservaring, waardoor bezoekers gemakkelijker kunnen vinden wat ze zoeken en eerder geneigd zijn om actie te ondernemen.

Een up-to-date design zorgt voor betere vindbaarheid in zoekmachines

Een website met een up-to-date design zorgt voor betere vindbaarheid in zoekmachines. Dit komt omdat zoekmachines zoals Google websites met een up-to-date design hoger ranken in de zoekresultaten. Een up-to-date design zorgt ervoor dat de website gebruiksvriendelijk is en dat de inhoud gemakkelijk te vinden is. Ook zorgt een up-to-date design ervoor dat de website snel laadt, wat ook een belangrijke factor is voor de vindbaarheid in zoekmachines.

Een up-to-date design zorgt voor een betere merkbeleving

Een website met een up-to-date design zorgt voor een betere merkbeleving. Dit betekent dat bezoekers een positieve indruk krijgen van het merk of de organisatie achter de website. Een up-to-date design zorgt voor een professionele uitstraling en laat zien dat het bedrijf of de organisatie met de tijd meegaat. Ook zorgt een up-to-date design ervoor dat de website aansluit bij de doelgroep en de waarden van het merk of de organisatie.

Conclussie

Een up-to-date design is belangrijk voor een website omdat het zorgt voor een goede gebruikerservaring, een professionele uitstraling, een hogere conversie, betere vindbaarheid in zoekmachines en een betere merkbeleving. Het investeren in een up-to-date design kan daarom zorgen voor meer klanten, meer omzet en een betere reputatie van het bedrijf of de organisatie.

Website pakkettenWebshop pakketten

Dankzij jarenlange ervaring met het bouwen van website hebben we ontdekt wat mensen echt belangrijk vinden en waarderen aan een website.  Voor de één kan dat wat verschillend zijn dan voor een ander maar in het algemeen blijven de basis elementen hetzelfde. Met deze principes in het achterhoofd hebben wij bepaalde keuzes gemaakt waarvan we denken dat onze klanten dat gaan waarderen. Ben je benieuwd waarom je voor een VIZZY website moet kiezen? Lees dan zeker verder!

1. Drag and drop visual builder

Niemand is graag afhankelijk van iemand! Daarom hebben wij ervoor gekozen om gebruik te maken van een visual builder om jouw websites mee te gaan bouwen.

Zo'n editor wordt ook wel een WYSIWYG editor genoemd. WYSIWYG staat voor "What you see is what you get".

Telkens je een wijziging maakt kun je meteen - nog voor je op opslaan druk - het effect zien van jouw aanpassing. Dat werkt niet alleen prettig maar zo zie je ook meteen of jouw aanpassing het gewenste effect heeft.

Vind je het maar niets? Ga dan een stap terug met de terug knop, gelijkaardig aan zoals de terug knop in jouw browser werkt.  

 2. Geoptimaliseerd voor snelheid

Dankzij geavanceerde technieken zoals het bundelen van opmaak en script bestanden, geavanceerde caching en compressie van afbeeldingen wordt jouw website vliegensvlug. Een trage website is zoals een schoonmoeder, ze werkt snel op jouw zenuwen! Daar wij gebruik maken van top notch webhosting maken wij gebruik van de nieuwste technieken zoals HTTP/2. Dit heeft als effect dat webpagina's tot 2 x sneller laden dan zijn voorganger. 

Hoe snel jouw website ook mag zijn, wat vaak een boosdoener is is te grootte (en dus zware) afbeeldingen. Naast een handige video die jouw uitlegt met welke simpele online tools je jouw afbeeldingen kan optimaliseren op een zeer snelle manier is er nu zelfs nog een snellere manier! De Image Optimizer! Met één simpele klik worden jouw afbeeldingen geoptimaliseerd voor verschillende apparaten. Zo wordt voorkomen dat op een mobiel waar afbeelding klein worden weergegeven, grote en dus zware afbeeldingen inladen. Op die manier worden geen resources verspilt en worden jouw webpagina's sneller weergegeven wat de beleving van jouw website beter maakt.

3. Marketing mogelijkheden

Het doel van een website is om jouw diensten of producten aan de man te brengen. Hiervoor zal je jouw doelpubliek moeten overtuigen dat jij een meerwaarde kan betekenen voor hun. Voor veel zaakvoerders is marketing een ver van hun bed show en komen ze niet verder dan social media posts. Met een VIZZY website kun je een paar stappen verder gaan!

Zo bieden wij een blog integratie aan zodat je via jouw social media posts kunt doorlinken naar blog artikelen die je geschreven hebt. Velen doen dit niet omdat in de pen kruipen niet voor iedereen is weggelegd of er is simpelweg geen tijd voor. Maar het is een misconceptie dat een blog artikel een ellenlange pagina moet zijn. Keep it short and simple (if that is your style).

Naast blog artikelen biedt VIZZY websites ook de mogelijkheid aan mensen te laten inschrijven op jouw nieuwsbrieven. Via hoe meer kanalen je jouw (potentiële) klanten kan bereiken, hoe groter de kans is dat je vroeg of laat zaken kunt doen. Zo bouw je verder aan jouw klantennetwerk. 

4. Zoekmachine optimalisatie

Als we hierover spreken, dan spreken we van SEO, languit Search Engine Optimalisation. Dit zorgt ervoor dat jouw website beter scoort in de zoekresultaten. En hoe hoger je scoort in de zoekresultaten, hoe vaker je pagina bezocht werkt. Je kan het zien als een positieve vicieuze cirkel. Op jouw dashboard van jouw website beheerderspaneel kun je zien hoeveel unieke bezoekers je hebt en welke pagina's het beste scoren. Op basis daarvan kun je gerichte beslissingen gaan maken omtrent waar je best jouw inspanningen op focust.

rank tool

 

5. Uitbreidbaarheid

Vertellen over de plugin bibliotheek met veel beschikbare plugins (zowel gratis als betalende) die voor veel extra functionaliteit voor een kleine prijs (en vaak ook gratis) kunnen zorgen op jouw website. Wil je boekingen mogelijk maken via jouw website? Daar is een plugin voor! Wil je graag popups laten verschijnen aan je bezoekers, en dit op bepaalde pagina's? Geen probleem!  Of wat had je gedacht van een chat robot? De sky is de limit!

Jij bedenkt het en het kan hoogst waarschijnlijk geïntegreerd worden op jouw website! De prijs bij zo'n integraties is relatief laag aangezien het bestaande software plugins gebruikt die niet van scratch (van 0) moet worden geschreven wat tijd consumerend - en dus duur - zou zijn.

Vraag vrijblijvende offerte aan