6 voordelen van een nieuwe website

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het laten ontwikkelen van een nieuwe website die up-to-date is. Enkele voordelen zijn:

 • Een betere gebruikerservaring voor bezoekers van de website
 • Een betere vindbaarheid in zoekmachines
 • Mogelijkheid om nieuwe functies en technologieën te integreren
 • Betere beveiliging van de website
 • Verbeterde mobiele weergave en laadtijd van de website
 • Een professionele uitstraling en imago voor uw bedrijf of organisatie.

Waarom is de gebruikerservaring voor bezoekers van jouw website belangrijk?

De gebruikerservaring is essentieel voor het succes van een website, omdat het direct van invloed is op de tevredenheid en betrokkenheid van bezoekers. Een slechte gebruikerservaring kan leiden tot een hoog bouncepercentage en weinig terugkerende bezoekers, terwijl een goede gebruikerservaring kan leiden tot een hogere conversie en meer loyale klanten.

Een positieve gebruikerservaring begint bij de navigatie van de website. Bezoekers moeten eenvoudig kunnen vinden wat ze zoeken en zich niet verloren voelen in een doolhof van pagina's. De structuur van de website moet logisch en intuïtief zijn, zodat bezoekers snel kunnen vinden wat ze nodig hebben.

Daarnaast is het belangrijk dat de website snel laadt. Bezoekers hebben weinig geduld en zullen snel afhaken als het laden te lang duurt. Dit kan worden verbeterd door het optimaliseren van afbeeldingen en het minimaliseren van de grootte van bestanden.

Een ander aspect van de gebruikerservaring is de esthetiek van de website. Het ontwerp moet aantrekkelijk en professioneel zijn, met een goede balans tussen tekst en afbeeldingen. Bovendien moet de website gemakkelijk leesbaar zijn, met een duidelijk lettertype en voldoende witruimte.

Ten slotte is het belangrijk om de gebruikerservaring te personaliseren. Dit kan worden bereikt door het aanbieden van gepersonaliseerde content op basis van de interesses van de bezoeker en door het aanbieden van aanbevelingen op basis van eerdere aankopen of zoekopdrachten.

In het kort, een goede gebruikerservaring is van cruciaal belang voor het succes van een website. Het zorgt voor tevreden bezoekers, meer terugkerende bezoekers, een hogere conversie en meer loyale klanten. Het is essentieel om ervoor te zorgen dat de structuur van de website logisch en intuïtief is, de website snel laadt, het ontwerp aantrekkelijk en professioneel is, de website gemakkelijk leesbaar is en de gebruikerservaring wordt gepersonaliseerd.

Hoe bekom je een betere vindbaarheid / ranking in Google?

Door in zee te gaan met VIZZY en dit te combineren met een nieuwe website kun je gebruik maken van onze SEO optimalisatie diensten. Onze expertise houdt rekening met onderstaande factoren. Er zijn veel manieren om de vindbaarheid en ranking van een website in Google te verbeteren.

Hieronder vind je enkele belangrijke strategieën die we gebruiken om jouw website hoger te laten scoren in zoekresultaten.

 1. Keyword research: Voordat je begint met het schrijven van content of het optimaliseren van jouw website, moet je weten welke zoekwoorden jouw doelgroep gebruikt om jouw producten of diensten te vinden. Gebruik een keyword research tool om te bepalen welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw bedrijf en optimaliseer jouw content rond deze zoekwoorden.

 2. On-page optimization: Zorg ervoor dat jouw website is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dit omvat het gebruik van relevante zoekwoorden in de titels, meta descriptions, header tags en content en ervoor zorgen dat jouw website snel laadt en mobielvriendelijk is.

 3. Content creatie: Het creëren van hoogwaardige, relevante content die aansluit bij jouw doelgroep is een cruciale factor voor het verbeteren van je ranking in Google. Zorg ervoor dat jouw content informatief en nuttig is voor uw bezoekers en gebruik zoekwoorden op een natuurlijke manier.

 4. Link building: Het verkrijgen van links van andere websites naar jouw website is een belangrijke factor voor het verbeteren van uw ranking in Google. Zorg ervoor dat je links krijgt van relevante en betrouwbare websites en vermijd het gebruik van spammy of onnatuurlijke link building tactieken.

 5. Technische optimalisatie: Zorg ervoor dat jouw website technisch geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Dit omvat het verbeteren van de laadsnelheid van de website, het optimaliseren van de website structuur en het gebruik van schema markup om zoekmachines te helpen begrijpen waar jouw content over gaat.

 6. Sociale media: Het gebruik van sociale media kan een geweldige manier zijn om jouw content te promoten en links naar jouw website te krijgen. Zorg ervoor dat je actief bent op sociale media en deel jouw content op relevante platforms.

 7. Lokale SEO: Als je een lokaal bedrijf hebt, is het belangrijk om jouw website te optimaliseren voor lokale zoekopdrachten. Dit omvat het vermelden van jouw bedrijfsadres en telefoonnummer op uw website en het vermelden van jouw bedrijf op lokale bedrijfsvermeldingssites.

Door deze strategieën toe te passen en uw website regelmatig te optimaliseren, kun je de vindbaarheid en ranking van jouw website in Google aanzienlijk verbeteren. Het is belangrijk om te onthouden dat SEO een voortdurend proces is en dat het tijd kan kosten voordat je resultaten ziet. Blijf echter volhouden en je zal uiteindelijk de vruchten plukken van de geleverde inspanningen.

Een nieuwe website kan nieuwe integraties en functionaliteiten met zich meebrengen.

 Er zijn tal van mogelijkheden die een nieuwe website in wordpress met zich meebrengt. Om jou een idee te geven sommen we er een aantal voor je op:

 • Integratie met social media platformen zoals Facebook of Instagram
 • Toevoegen van een online chatfunctie voor klantenondersteuning
 • Implementatie van een e-commerce (webshop) winkel voor online verkoop
 • Mogelijkheid om afspraken en reserveringen te maken via de website
 • Integratie met een CRM-systeem voor klantgegevensbeheer
 • Toevoegen van een blog of nieuwssectie voor bedrijfsupdates en informatie
 • Implementatie van een zoekfunctie om de website gemakkelijker te doorzoeken
 • Mogelijkheid om online formulieren in te vullen en in te dienen
 • Integratie met Google Analytics voor website-analyse en tracking

Waarom moet je een cyberaanval serieus nemen voor jouw website of webshop?

Een cyberaanval kan zeer ernstige gevolgen hebben voor jouw website of webshop. Het is daarom van belang om de beveiliging van jouw online platform serieus te nemen en te zorgen voor adequate maatregelen om cyberaanvallen te voorkomen.

Allereerst kan een cyberaanval leiden tot diefstal van persoonlijke en vertrouwelijke informatie van jouw klanten. Dit kan resulteren in reputatieschade en verlies van vertrouwen van jouw klanten. Daarnaast kunnen cybercriminelen deze gestolen informatie gebruiken voor identiteitsfraude en financiële misdrijven, wat kan leiden tot juridische en financiële gevolgen voor jouw bedrijf.

Een ander risico van cyberaanvallen is het verlies van gegevens en het niet kunnen bereiken van jouw website of webshop. Dit kan leiden tot omzetverlies en klantverlies. Daarnaast kan het verlies van belangrijke bedrijfsgegevens leiden tot operationele problemen en zelfs tot het faillissement van jouw bedrijf.

Een cyberaanval kan ook leiden tot verstoring van de werking van jouw website of webshop. Hierdoor kunnen klanten geen aankopen doen of informatie opvragen, wat tot klachten en ontevredenheid kan leiden. Daarnaast kan dit ook leiden tot reputatieschade, omdat klanten jouw bedrijf zien als onbetrouwbaar en onprofessioneel.

Tot slot kan een cyberaanval leiden tot financiële schade, zoals kosten voor het herstellen van de website of webshop en eventuele schadeclaims van klanten. Dit kan grote gevolgen hebben voor de financiële stabiliteit van jouw bedrijf en kan zelfs leiden tot het faillissement.

Kortom, het is van groot belang om de beveiliging van jouw website of webshop serieus te nemen en te zorgen voor adequate maatregelen om cyberaanvallen te voorkomen. Dit om reputatieschade, verlies van vertrouwen van klanten, omzetverlies, juridische en financiële gevolgen, operationele problemen en faillissement te voorkomen.

Bij al onze websites worden al de plugins automatisch geupdate zodat je van optimale beveiliging geniet tegen cyberaanvallen die willen misbruik maken van beveiligingslekken.

Een nieuwe website kan zorgen voor een verbeterde mobiele weergave en laadtijd van de website. Maar hoe precies?

Een nieuwe website kan op verschillende manieren zorgen voor een verbeterde mobiele weergave en laadtijd. Hieronder zullen we enkele belangrijke manieren bespreken:

 1. Geoptimaliseerde afbeeldingen: afbeeldingen zijn vaak de grootste boosdoener als het gaat om een trage laadtijd. Door afbeeldingen te comprimeren en te optimaliseren voor mobiele apparaten, kan de laadtijd aanzienlijk worden verkort.

 2. Responsief webdesign: een responsief ontwerp zorgt ervoor dat de website zich automatisch aanpast aan het schermformaat van de gebruiker. Hierdoor hoeft de gebruiker niet in te zoomen of te scrollen om de website te bekijken. Dit verbetert de gebruikservaring en vermindert de kans dat de gebruiker afhaakt.

 3. Gebruik van caching: caching houdt in dat bepaalde onderdelen van de website worden opgeslagen op de computer of het apparaat van de gebruiker. Hierdoor hoeft de website niet telkens opnieuw te worden geladen als de gebruiker terugkomt op dezelfde pagina.

 4. Optimalisatie van code: door de code van de website te optimaliseren, kan de laadtijd worden verkort. Dit kan bijvoorbeeld door onnodige code te verwijderen, de volgorde van scripts te optimaliseren en het gebruik van externe scripts te minimaliseren.

 5. Gebruik van CDN: een CDN (Content Delivery Network) kan ervoor zorgen dat de website sneller wordt geladen door de inhoud van de website op te slaan op servers die dichter bij de gebruiker staan. Hierdoor hoeft de inhoud niet vanuit een centrale server te worden geladen.

 6. Hosting: de keuze van een goede hostingprovider kan ook een grote invloed hebben op de laadtijd van de website. Een goede hostingprovider zorgt voor een snelle verbinding en een goede uptime. Al deze factoren kunnen bijdragen aan een verbeterde mobiele weergave en laadtijd van de website. Het is belangrijk om te benadrukken dat dit geen uitputtende lijst is en dat er nog veel meer factoren zijn die van invloed kunnen zijn op de prestaties van een website.

Waarom is het belangrijk dat jouw website die een up-to-date design heeft?

Een website is het visitekaartje van een bedrijf of organisatie op het internet. Het is vaak de eerste indruk die potentiële klanten of bezoekers krijgen van een bedrijf. Daarom is het belangrijk dat een website er professioneel en up-to-date uitziet.

Een up-to-date design zorgt voor een goede gebruikerservaring

Een website met een up-to-date design zorgt voor een goede gebruikerservaring. Dit betekent dat de website gemakkelijk te gebruiken is en dat bezoekers snel kunnen vinden wat ze zoeken. Een up-to-date design houdt rekening met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van webdesign en zorgt ervoor dat de website gemakkelijk te navigeren is. Ook zorgt een up-to-date design ervoor dat de website goed werkt op verschillende apparaten, zoals smartphones en tablets.

Een up-to-date design zorgt voor een professionele uitstraling

Een website met een up-to-date design zorgt voor een professionele uitstraling. Dit is belangrijk omdat het de geloofwaardigheid van een bedrijf of organisatie vergroot. Een professionele uitstraling zorgt ervoor dat bezoekers vertrouwen hebben in het bedrijf en eerder geneigd zijn om zaken te doen of contact op te nemen. Een up-to-date design laat zien dat een bedrijf of organisatie met de tijd meegaat en investeert in zijn online aanwezigheid.

Een up-to-date design zorgt voor een hogere conversie

Een website met een up-to-date design zorgt voor een hogere conversie. Dit betekent dat bezoekers eerder geneigd zijn om actie te ondernemen, zoals het kopen van een product of het invullen van een contactformulier. Een up-to-date design zorgt ervoor dat de website er aantrekkelijk uitziet en dat bezoekers worden geprikkeld om verder te kijken op de website. Ook zorgt een up-to-date design voor een goede gebruikerservaring, waardoor bezoekers gemakkelijker kunnen vinden wat ze zoeken en eerder geneigd zijn om actie te ondernemen.

Een up-to-date design zorgt voor betere vindbaarheid in zoekmachines

Een website met een up-to-date design zorgt voor betere vindbaarheid in zoekmachines. Dit komt omdat zoekmachines zoals Google websites met een up-to-date design hoger ranken in de zoekresultaten. Een up-to-date design zorgt ervoor dat de website gebruiksvriendelijk is en dat de inhoud gemakkelijk te vinden is. Ook zorgt een up-to-date design ervoor dat de website snel laadt, wat ook een belangrijke factor is voor de vindbaarheid in zoekmachines.

Een up-to-date design zorgt voor een betere merkbeleving

Een website met een up-to-date design zorgt voor een betere merkbeleving. Dit betekent dat bezoekers een positieve indruk krijgen van het merk of de organisatie achter de website. Een up-to-date design zorgt voor een professionele uitstraling en laat zien dat het bedrijf of de organisatie met de tijd meegaat. Ook zorgt een up-to-date design ervoor dat de website aansluit bij de doelgroep en de waarden van het merk of de organisatie.

Conclussie

Een up-to-date design is belangrijk voor een website omdat het zorgt voor een goede gebruikerservaring, een professionele uitstraling, een hogere conversie, betere vindbaarheid in zoekmachines en een betere merkbeleving. Het investeren in een up-to-date design kan daarom zorgen voor meer klanten, meer omzet en een betere reputatie van het bedrijf of de organisatie.

Website pakkettenWebshop pakketten

Met de komst van de nieuwe AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) wetgeving is er het één en ander die veranderd is in de wetgeving naar privacy en verwerking van persoonsgegevens toe. Één van die regels is dat sommige websites uitgerust moeten zijn met een SSL certificaat. Dat zorgt voor een veilige verbinding tussen de webserver - waar de website op draait) en de bezoeker van de website.

De hamvraag is nu natuurlijk: "Is een SSL certificaat nodig voor mijn website?" Wat zijn de nadelen mocht ik dit niet hebben? Je leest het hier!

Wat is een SSL certificaat?

Een SSL-certificaat versleutelt de verbinding tussen de website en de websitebezoeker. Mensen met slechte bedoelingen die deze verbinding zouden onderscheppen kunnen de data niet lezen omdat deze versleuteld is.

Hoe herken je een SSL certificaat? Aan het slotje in de adresbalk! Ook zul je "HTTPS" zien staan in de adresbalk (soms is klikken in de adresbalk nodig om dit te zien).

Soms is het slotje groen en zie je de naam van de organisatie. In dat geval spreken we van een Extended Validation (EV) SSL certificaat.

Voor zo'n certificaat wordt uitgegeven wordt er een controle gedaan om zeker te zijn dat jouw bedrijf wel legitiem is.

Wat zijn de nadelen mocht ik geen SSL certificaat hebben?

1. Vertrouwen van bezoekers
Je wilt dat bezoekers van jouw website een veilig gevoel hebben als ze op jouw website navigeren.

Dit is zeker belangrijk wanneer je persoonsgegevens uitwisselt (iedereen met een contactformulier valt hier eigenlijk onder) maar ook wanneer dat niet het geval is. Sommige browsers laten zelfs een melding zien: "niet veilig".  Niet iets dat je wilt dus.

2. Vindbaarheid website
Omdat Google meer gewicht gegeven heeft de laatste jaren aan veiligheid van websites wordt in de ranking mee rekening gehouden of jouw website een SSL certificaat heeft.

Websites die dit wel hebben zullen dus een stap voor zijn op jou. Niet alleen zal je lager zichtbaar zijn in de zoekresultaten, maar daardoor zal je ook minder bezoekers krijgen en daardoor nog lager ranken dan websites die wel bezoekers weten te lokken.

Wanneer zou je een uitgebreide EV SSL-certificaat kunnen overwegen?

Extended Validation SSL certificaatWanneer je bijvoorbeeld een webshop wilt gaan starten. Dan is een Extended Validation SSL zeker aan te raden.

Een onderzoek toonde aan dat een SSL certificaat 11 tot 42 % meer conversie kan opleveren. Een ander onderzoek uitgevoerd door Symantec toonde 18 tot 87 % meer conversie op eCommerce en lead generatie websites.

Volgens een case study van Zamberg.com ligt zelfs de gemiddelde aankoopwaarde 23% hoger wanneer je een SSL certificaat hebt!

Zit een SSL certificaat inbegrepen in onze websites?

Als jouw website op onze webservers gehost wordt, dan zit een SSL certificaat aangeboden als dienst zonder extra kosten.

Wil je een certificaat met bedrijfsgegevens of een certificaat met uitgebreide validatie en bedrijfsgegevens? Geen probleem!

Uitgebreide validatie SSL certificaten zijn aangeraden voor webshops en commerciële websites aangezien deze voor meer vertrouwen zorgt en zorgt dat je hoger scoort in Google. 

Ontdek wat onze webhosting pakketten te bieden hebben.

Ontdek onze webhosting

 
10 redenen waarom je een website moet overwegen

Wil je weten hoe Customer Engagement in z'n werk gaat en hoe je jouw klanten tevreden houdt? 
Lees dan zeker verder!

Wat is klantbetrokkenheid?

Afbeelding Customer RelationshipDe Engelse term Customer engagement (CE) is een marketing term voor de klantbetrokkenheid , de verbinding als het ware tussen de consument en het bedrijf.

Vaak gaat dit over de 'levensduur' van een klant, hoe lang een klant bij je blijft zeg maar. Je kan je wel inbeelden dat hoe groter de klantbetrokkenheid is, hoe meer positieve effecten je hiervan geniet.

Welke voordelen heeft een grotere klantenbetrokkenheid?

Zoals hierboven vermeld is een groot aspect hiervan hoe groot de levensduur van een klant is. Dit zorgt ervoor dat jouw klant met jouw blijft zaken doen, hetzij jouw diensten verder afnemen of op een later tijdstip opnieuw goederen kopen.

Om dit te bereiken moet je een goede customer experience neerzetten. De tevredenheid van de klant staat hierin centraal. Iemand die tevreden is over jouw bedrijf zal sneller reclame - onbewust - voor jou maken door het erover te hebben tegen anderen. Dit kan voor een rimpel effect zorgen!

Hoe kun je een grotere klantenbetrokkenheid bekomen?

opties om klantenbetrokkenheid te vergrotenJe moet een positief gevoel scheppen over jouw bedrijf, jouw diensten en goederen en de service die jullie leveren.

Om dat te doen kun je op verschillende punten de brug tussen jouw bedrijf en de klant dichten.


Zo heb je volgende mogelijkheden:

 • Goede klantenservice

  Door middel van automatische antwoorden en workflows op te zetten (denk maar aan chatbots) kunnen we de klant al zoveel mogelijk helpen nog voor er een mens aan te pas komt. Denk maar aan de status van een order opvragen of om een ticket aan te maken. Ook kun je door middel van een FAQ (Frequently Asked Questions) op jouw website soms al een antwoord bieden op de meest voorkomende vragen.

 • Aantrekkelijk en functioneel design

  Een design moet niet alleen mooi maar ook practisch zijn. Een overzichtelijke site maakt navigeren eenvoudiger en brengt de bezoeker vlug bij de informatie die hij zoekt. Dit alles in een mooi aantrekkelijk jasje en zo kun je de engagement - de betrokkenheid - de aandacht op dat moment zeg maar, vast houden.

 • Marketing

  De mogelijkheden zijn hier ruim in. Zo kun je volgende zaken gaan doen:

  • media campagnes gaan lanceren
  • adverteren op social media kanalen,
  • reclame verzorgen:
   • catchy radio spot
   • promoties opzetten en versturen
  • blog artikelen posten op jouw social media
  • nieuswsbrieven uitsturen
  • ...

Conclussie

Het loont dus zeker de moeite om jouw klantenbetrokkenheid in acht te houden. Niet alleen behoud je zo meer jouw klanten maar gaat mond op mond reclame ook sneller zijn werk doen.

Want een tevreden klant is er twee waard! 

Vond je dit interessant? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en wordt op de hoogte gebracht van nieuwe blog artikelen.

Inschrijven op nieuwsbrief

Dankzij jarenlange ervaring met het bouwen van website hebben we ontdekt wat mensen echt belangrijk vinden en waarderen aan een website.  Voor de één kan dat wat verschillend zijn dan voor een ander maar in het algemeen blijven de basis elementen hetzelfde. Met deze principes in het achterhoofd hebben wij bepaalde keuzes gemaakt waarvan we denken dat onze klanten dat gaan waarderen. Ben je benieuwd waarom je voor een VIZZY website moet kiezen? Lees dan zeker verder!

1. Drag and drop visual builder

Niemand is graag afhankelijk van iemand! Daarom hebben wij ervoor gekozen om gebruik te maken van een visual builder om jouw websites mee te gaan bouwen.

Zo'n editor wordt ook wel een WYSIWYG editor genoemd. WYSIWYG staat voor "What you see is what you get".

Telkens je een wijziging maakt kun je meteen - nog voor je op opslaan druk - het effect zien van jouw aanpassing. Dat werkt niet alleen prettig maar zo zie je ook meteen of jouw aanpassing het gewenste effect heeft.

Vind je het maar niets? Ga dan een stap terug met de terug knop, gelijkaardig aan zoals de terug knop in jouw browser werkt.  

 2. Geoptimaliseerd voor snelheid

Dankzij geavanceerde technieken zoals het bundelen van opmaak en script bestanden, geavanceerde caching en compressie van afbeeldingen wordt jouw website vliegensvlug. Een trage website is zoals een schoonmoeder, ze werkt snel op jouw zenuwen! Daar wij gebruik maken van top notch webhosting maken wij gebruik van de nieuwste technieken zoals HTTP/2. Dit heeft als effect dat webpagina's tot 2 x sneller laden dan zijn voorganger. 

Hoe snel jouw website ook mag zijn, wat vaak een boosdoener is is te grootte (en dus zware) afbeeldingen. Naast een handige video die jouw uitlegt met welke simpele online tools je jouw afbeeldingen kan optimaliseren op een zeer snelle manier is er nu zelfs nog een snellere manier! De Image Optimizer! Met één simpele klik worden jouw afbeeldingen geoptimaliseerd voor verschillende apparaten. Zo wordt voorkomen dat op een mobiel waar afbeelding klein worden weergegeven, grote en dus zware afbeeldingen inladen. Op die manier worden geen resources verspilt en worden jouw webpagina's sneller weergegeven wat de beleving van jouw website beter maakt.

3. Marketing mogelijkheden

Het doel van een website is om jouw diensten of producten aan de man te brengen. Hiervoor zal je jouw doelpubliek moeten overtuigen dat jij een meerwaarde kan betekenen voor hun. Voor veel zaakvoerders is marketing een ver van hun bed show en komen ze niet verder dan social media posts. Met een VIZZY website kun je een paar stappen verder gaan!

Zo bieden wij een blog integratie aan zodat je via jouw social media posts kunt doorlinken naar blog artikelen die je geschreven hebt. Velen doen dit niet omdat in de pen kruipen niet voor iedereen is weggelegd of er is simpelweg geen tijd voor. Maar het is een misconceptie dat een blog artikel een ellenlange pagina moet zijn. Keep it short and simple (if that is your style).

Naast blog artikelen biedt VIZZY websites ook de mogelijkheid aan mensen te laten inschrijven op jouw nieuwsbrieven. Via hoe meer kanalen je jouw (potentiële) klanten kan bereiken, hoe groter de kans is dat je vroeg of laat zaken kunt doen. Zo bouw je verder aan jouw klantennetwerk. 

4. Zoekmachine optimalisatie

Als we hierover spreken, dan spreken we van SEO, languit Search Engine Optimalisation. Dit zorgt ervoor dat jouw website beter scoort in de zoekresultaten. En hoe hoger je scoort in de zoekresultaten, hoe vaker je pagina bezocht werkt. Je kan het zien als een positieve vicieuze cirkel. Op jouw dashboard van jouw website beheerderspaneel kun je zien hoeveel unieke bezoekers je hebt en welke pagina's het beste scoren. Op basis daarvan kun je gerichte beslissingen gaan maken omtrent waar je best jouw inspanningen op focust.

rank tool

 

5. Uitbreidbaarheid

Vertellen over de plugin bibliotheek met veel beschikbare plugins (zowel gratis als betalende) die voor veel extra functionaliteit voor een kleine prijs (en vaak ook gratis) kunnen zorgen op jouw website. Wil je boekingen mogelijk maken via jouw website? Daar is een plugin voor! Wil je graag popups laten verschijnen aan je bezoekers, en dit op bepaalde pagina's? Geen probleem!  Of wat had je gedacht van een chat robot? De sky is de limit!

Jij bedenkt het en het kan hoogst waarschijnlijk geïntegreerd worden op jouw website! De prijs bij zo'n integraties is relatief laag aangezien het bestaande software plugins gebruikt die niet van scratch (van 0) moet worden geschreven wat tijd consumerend - en dus duur - zou zijn.

Vraag vrijblijvende offerte aan