Business website pakket

Kies uit een steeds groeiend aanbod van honderden templates. Wij installeren een template van jouw keuze en voegen jouw logo en kleuren toe aan de website zodat deze een unieke look & feel krijgt!

Je kunt onbeperkt pagina's creëren die aanpasbaar zijn via een gebruiksvriendelijk CMS (Content Management System) systeem. Om jou met het systeem vertrouwd te laten raken zitten wij met jou samen en geven wij jou een CMS introductie zodat je vol zelfvertrouwen jouw website kunt updaten

In dit pakket is een strippenkaart van 5 uur inbegrepen. Deze worden doorgaans gebruikt om de website te vullen met jouw tekst. Deze uren zijn echter ook inzetbaar voor andere zaken. Om jou als klant te belonen geniet je een korting van 5% op het normale uurtarief.

Business website pakket
templates visual

Keuze uit honderden templates

Kies uit een steeds groeiend aanbod van templates. Deze bibliotheek telt ondertussen al meer dan 295 templates waaruit je kan kiezen.

Al deze templates voldoend aan de huidige normen die nodig zijn om een website te doen functioneren. Hierbij is een website die zich goed vertaald op mobiele apparaten van groot belang. Daarom zijn al onze websites responsive en dus geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.

Huisstijl toegepast op template

Wij brengen jouw logo, kleurenpalet en gewenste lettertypes aan op de gekozen template waardoor jouw website een unieke uitstraling krijgt die overeenstemt met jouw bedrijfsidentiteit.

Wij kunnen ook een huisstijl voor jou ontwikkelen maar dit zit niet standaard in dit pakket. Wij bieden deze diensten wel afzonderlijk aan.

huisstijl toepassen op template visual
responsive design visual

Responsive design

Al onze templates hebben een responsive design. Dat houdt in dat er rekening wordt gehouden met hoe de website wordt weergegeven op andere apparaten zoals tablets en mobiele telefoons.

Op die manier bied jouw website een geoptimaliseerde ervaring aan, ongeacht het medium waarop het bezocht wordt.

CMS beheersysteem

Door middel van een gebruiksvriendelijk CMS (Content Management Systeem) systeem ben je heer en meester over jouw eigen website. Je kan op een snelle en eenvoudige manier pagina's aanmaken en bewerken. Je kunt oneindig veel pagina's aanmaken, laat je dus gaan!

Door middel van drag and drop kan je jouw inhoud eenvoudig en intuïtief aanpassen. Welke elementen je kan gebruiken op jouw website is afhankelijk van het gekozen pakket. 

Pas jouw tekst en afbeeldingen volledig zelf aan, creëer nieuwe pagina’s,etc. en vermijd hierbij extra kosten door tussenkomst van een webdeveloper. Hierdoor blijft jouw website ook up-to-date. (Google houdt hier van!)

content management systeem beheer
cms opleiding visual

CMS introductie

Wij zitten met jou samen en tonen jou stap per stap hoe je jouw website kan aanpassen. Na deze CMS introductie zal je zelfstandig in staat zijn deze te updaten zonder onze tussenkomst.

Zo bespaar je kosten indien je zelf de tijd hebt om jouw website aan te passen. Op deze manier heb je de vrijheid om te beslissen hoe duur jouw website wordt.

Een strippenkaart

Een strippenkaart zijn uren die vooraf ingekocht worden. Omdat hier minder administratie bij komt kijken kun je genieten van een lager uurtarief. Hoe hoger de uren op de strippenkaart, hoe hoger de korting. 5% voor 5 uren, 10% voor 10 uren, etc.

blog visual

Wil jij een business pakket?

Geniet van 5% korting!