Flyer of folder laten maken?

Een offline marketing tool die de tand des tijds zeer goed heeft doorstaan. Een folder laten maken is een nog steeds uitstekende manier om jouw producten of dienste onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep. Je bouwt in principe een brug tussen elkaar door middel door de lezer te informeren. Hoe meer ze vertrouwt met jou en je naam raken, hoe meer ze ook jou vertrouwen.

Ga met ons in dialoog en samen brengen we jouw doelgroepen en doelstellingen in kaart. Zo wordt een flyer en een folder voor verschillende doeleinden gebruikt.

Ook de kleurenkeuze, lay-out en het gebruik van opvallende aangename afbeeldingen spelen hierbij een rol om een bepaald effect te bereiken. Straal jouw bedrijfswaarden uit in een strak en hedendaags design die op jouw smaak is afgestemd.

front cover folder visual
Informeer jouw doelgroep via

folders & flyers

linkerflap van een open flyer
middelste flap van een open flyer
Infomeer jouw klanten en zet jouw bedrijfsidentiteit in de verf via een strak en hedendaags design. 
Promoties, evenementen, informatieve folders, .. Flyers en folders zijn hier voor het ideale medium.
rechterflap van een open flyer

Kiezen voor een flyer of een folder

Zowel flyers als folders zijn middelen om mee te adverteren. Het verschil tussen beiden is de hoeveelheid vouwen in het papier. 
De keuze die je maakt is afhankelijk van je bedrijf en je marketing doelstellingen.

 • Een flyer is een klassieker. Ideaal voor campagnes of events waarbij je een grote hoeveelheid wilt verspreiden. Beide kanten kunnen bedrukt worden waardoor je balans kan brengen tussen de tekst en de visuele elementen.

  Zo kan je bijvoorbeeld aan de ene zijde korte en grote tekst zetten die de aandacht trekt, gepaard met één of meerdere grafische elementen. Aan de andere zijde kan je dan meer tekst plaatsen zodat je al jouw informatie op de folder krijgt.

 • Een folder of brochure heeft 6 zijdes waardoor je veel informatie kwijt kan. Op die manier kan je meer in detail treden over de producten of diensten die je aanbied. Door de extra pagina's heb je ook meer vrijheid in de samenstelling van de lay-out. 

  Je kan kiezen tussen een enkel-, wikkel- of zigzagvouw. Het verschilt zit in de manier waarin de folder zal worden geopend door de vouw.

Folders: kies een type vouw

folder met enkelvouw

Enkelvouw

Een klassieker die ideaal is voor een bedrijfspresentatie.
Folder met wikkelvouw

Winkelvouw

Vouwt open als een boekje met 3 vlakken binnenin. Verleent zich goed voor voorbeelden zoals een menukaart of product promoties.

Folder met zigzagvouw

Zigzagvouw

Vouwt zich als een accordion open. De zigzagvouw is ideaal om jouw verhaal stapsgewijs over te brengen.

Vaak gestelde vragen

Hieronder vind je antwoord op vaak gestelde vragen. Heb je nog steeds geen antwoord gevonden na het lezen op jouw vraag, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
 • Wat is een feedback ronde?

  Een feedback ronde is een moment waarop je gewenste aanpassingen die je wilt laten aanbrengen aan de het ontwerp op een gebundelde manier doorgeeft.

 • Hoeveel flyers of folders krijg ik per pakket?
 • Hoeveel kost het om het ontwerp te laten drukken?
 • Welke bundel is het meest ideale voor mij?
 • Hoe snel is mijn ontwerp klaar?

Laat jouw flyer of folder ontwerpen

Laat een blijvende indruk na met professionele visitekaartjes. Vul onderstaand formulier in en wij contacteren jou snel om jouw flyer of folder te ontwerpen waar jij kunt mee pronken! Tot gauw!