Een webshop laten maken

Eenvoudig beheerbaar via een controlepaneel

Wij maken webshops die gebruiksvriendelijk te beheren zijn. Deze zijn gemaakt met oog voor design en met conversie in het achterhoofd om jouw webshop tot een succes te brengen!

Vergelijk onze pakketten

Voor elk budget en nood aan behoeft is er een webshop pakket samengesteld.
startup pakket icoon
Ontdek ons

Startup pakket

Wil je een digitale etalage (webshop) aan een scherpe, betaalbare prijsWij installeren jouw gekozen template die jij kan vullen met jouw tekst en producten. Een CMS introductie zal jou hiertoe in staat stellen. 

Ontdek ons

Business pakket

Versterk jouw online identiteit met een professioneel business pakket! In dit pakket is een strippenkaart van 5 uur inbegrepen. Hierbij geniet je een korting van 5% op het urentarief.
business pakket icoon
premium pakket icoon
Ontdek ons

Premium pakket

Wil je uren inkopen aan een voordelig tarief? Kies dan voor dit pakket, hier is namelijk een strippenkaart van 10 uur inbegrepen, hierbij geniet je een korting van 10% op het normale urentarief.

Wat is een strippenkaart

Een slimme investering

Een strippenkaart is breed inzetbaar, in geval van een website pakket worden deze uren doorgaans gebruikt om jouw tekst in te voegen in de door jouw gekozen template. Omdat er bij een strippenkaart vooraf uren ingekocht worden komt er minder administratie bij kijken. Hierdoor kun je genieten van een voordeliger tarief. Om jou te belonen als klant geven wij grotere kortingen, naargelang de grootte van de strippenkaart. 5% korting voor 5 uren, 10% korting voor 10 uren, etc.