Webhosting

Het hart van de website die 24 op 7 klopt

Een ketting is maar zo sterk als de zwakste schakel. Daarom is de keuze voor jouw webhosting van groot belang. Betrouwbaar, snel en geen verborgen kosten!

Ontdek wat is inbegrepen in onze webhosting. Stuk voor stuk van essentieel belang voor het online en veilig houden van jouw website!

Wat definieert een solide webhosting?

Hoge kwaliteit garanderen dragen wij hoog in het vaandel. Vraag je je af wat van belang is bij het kiezen van een webhosting? Lees dan zeker verder!

SSL certificaat

Een SSL certificaat is een beveiliging laag die ervoor zorgt dat  informatie die ingevuld wordt op jouw website veilig verstuurd wordt en zodat dit door derden met slechte bedoelingen niet onderschept kan worden. Het is goed te herkennen aan het slotje in de adresbalk.

Het toont ook aan dat je de beveiliging van jouw website en de persoonsgegevens van jouw bezoekers serieus neemt. In het kader van de privacy wet (Algemene Verordening Gegevensbescherming) is het zelfs verplicht dat je gebruik maakt van zo’n certificaat.

Daarnaast krijg je ook een SEO boost en scoor je dus beter in de zoekresultaten van Google . Tevens zorgt het voor betere omzet. Maar liefst 57 % van de internetgebruikers zijn meer geneigd om persoonlijke informatie te delen op een website voorzien van een SSL certificaat. Zo is ook 37 % is eerder geneigd om een aankoop te doen op een beveiligde website.

SSL certificaat visual

Beveiliging

Het beveiligen van de webhosting is van essentieel belang. Hierop kan ingezet worden op verschillende vlakken. Zo worden hackers buiten spel gezet door middel van firewalls en via het versleutelen van gevoelige bedrijfsinformatie (zoals persoonsgegevens) in de database. Aanvallen op het netwerk (zoals DDOS aanvallen) worden opgevangen door slimme netwerk constructies die boosdoeners uit het netwerk filteren.

Loopt er dan toch iets mis? Dan is het hebben van recente back-ups die op automatische basis genomen worden van vitaal belang.

Snelheid server visual

Snelheid

De tijd die een webpagina er over doet om te laden speelt een grote rol in hoe deze ervaren wordt. Een snel ladende pagina wordt als prettiger ervaren. Laad die traag, dan loop je het risico dat je de interesse van een lezer verliest.  Als je website trager dan 3 seconden laad, dan loopt het bezoekers dat afhaken gevoelig op. Wanneer een pagina laad verlies je tot 7 % bezoekers per seconde.

Wellicht is snelheid één van de top drie belangrijkste factoren waarmee je rekening moet houden bij het maken van jouw keuze. Hierop wil je niet besparen.

Databases

Jouw website zelf wordt beheerd met een CMS systeem, daarmee voer je afbeeldingen en tekst in op tal van pagina's. Deze informatie wordt opgeslagen in een database op onze clustered hosting die volledig redundant opgebouwd is. Dat houdt in dat elke server en elke interne verbinding ontdubbeld is waardoor je database altijd online blijft!

Uit veiligheidsredenen wordt er op regelmatige tijdstippen (elk uur) automatisch een back-up van gemaakt. Het verkeer naar je database wordt verspreid door onze load balancers waardoor de maximum capaciteit van onze infrastructuur benut kan worden. Alle bewegingen worden continue opgevolgd. Mochten we verdacht gedrag of een hoge toestroom aan gebruikers opmerken? Dan grijpt ons systeem proactief en op automatische wijze in.

Mailboxen

Verstuur mails op een professionele manier naar je klanten vanuit jouw eigen domeinnaam. Zo komt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. minder professioneel over dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deze mails moeten uiteraard op elk apparaat raadpleegbaar zijn. Dankzij onze POP3 en IMAP technologie kunnen jouw mails overal gelezen worden. Onze mailboxen kunnen met deze technologie ook synchroniseren met Outlook, Gmail, Apple mail, etc. 

Onze mailboxen worden net zoals onze andere hosting diensten verzorgd via de beste datacenters van België die ervoor zorgen dat jij 24/7 kan mailen. Mocht er dan toch mails verloren gaan staat er altijd een back-up klaar zodat we deze kunnen terugplaatsen.

Betrouwbaarheid

Een term waarmee je de betrouwbaarheid van een server kan meten is de uptime. Dat is de periode waarin een website online en bereikbaar is. In een wereld waarin er verwacht wordt dat je altijd en overal bereikbaar bent speelt dit een belangrijke rol. Daar wij gebruik maken van een lokale en betrouwbare hostingpartner kunnen wij een uptime van 99,999 % garanderen. Dit houdt in dat jouw website maximum 6 minuten in een jaar tijd offline zou mogen zijn. 

Daar wij gebruik maken van een lokale en betrouwbare hostingpartner kunnen wij een uptime van 99,999 % garanderen. Dit houdt in dat jouw website maximum 6 minuten in een jaar tijd offline zou mogen zijn. 

Complete beveiliging met onze V-Shield

Waterdichte bescherming tegen hackers, malware en DDOS
Bescherm jouw hosting en zodus jouw website via onze V-Shield. Het afblokken van bedreigingen gebeurd op verschillende niveaus, namelijk op niveau van de applicatie (jouw website), het besturingssysteem, alsook het netwerk waar het allemaal op draait. Je kan dus op beide oren slapen dankzij onze V-Shield.
 • Webfilter


  Bescherming tegen infecties

  Via de webfilter wordt veel voorkomende aanvallen al voorkomen nog voor deze plaats vinden.

  SQL injection, malafide code, bruteforce attacks en rootkits worden automatisch geblokkeerd zodat jouw website veilig blijft.

 • Firewall & DDOS bescherming


  Zet hackers buiten spel

  Met de V-Shield wordt jouw website door meerdere firewalls beschermd en dit op meerdere niveaus (applicatie, OS en netwerk).

  Ook voor DDoS-aanvallen ben je bij ons beschermd. En daar bovenop filteren we met NAWAS het corrupt botverkeer. Veel hosters besparen hierop waardoor je toch offline gaat.

 • Malware scanning


  Corrupte bestanden opsporen

  Wij scannen dagelijks naar corrupte bestanden op jouw website. Je kan het vergelijken met een antivirus programma op jouw computer.

  Corrupte bestanden worden in quarantaine geplaatst zodat je deze makkelijk kunt verwijderen van jouw webhosting en geen onnodige ruimte inneemt. 

Vaak gestelde vragen

Hieronder vind je antwoorden op vaak gestelde vragen. Heb je een andere vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Populair

Startup hosting +
domeinnaam

179 220
enkel het 1ste jaar
daarna €209,87 jaarlijks

Combinatie voordeel
hosting + domeinnaam

DOMEINNAAM EERSTE JAAR GRATIS (t.w.v. 30 €)
+ €10,- (permanente) korting op domeinnaam

Ontvang webhosting informatie

Wij staan garant voor premium webhosting die functioneert als de ruggengraat van jouw website. Stuur onderstaand formulier in en wij contacteren jou snel om de details te bespreken.
Combineer je de webhosting met een domeinnaam? Dan is die het eerste jaar gratis! (t.w.v. 25 €)

Kunnen we je ergens mee helpen?

Contacteer ons vrijblijvend