Website pakketten

Voor ieder wat wils

Ons website aanbod is onderverdeeld in 3 pakketten. Elk pakket is voorzien van een gebruiksvriendelijk CMS systeem waarmee je jouw website zelfstandig kan updaten. Dankzij een korte opleiding ben je daar in no-time toe in staat.

Ontdek meer over onze voordelige bundels

Kies één van onze website pakketten en start jouw online avontuur! Op maat gemaakte websites en pakketten zijn ook mogelijk. 
startup pakket icoon
Ontdek ons

Startup pakket

Wil je een digitaal klantenkaartje aan een scherpe, betaalbare prijs? Verhoog je online zichtbaarheid en bouw een brug tussen je bedrijf en jouw klanten. Dit pakket heeft alles om je digitaal en professioneel op de kaart te zetten.

Ontdek ons

Business pakket

Versterk jouw online identiteit met een professioneel business pakket! Door middel van moderne elementen zoals galerijen, call-to-actions, sliders, animaties etc. til je jouw bedrijf naar een hoger digitaal niveau.
business pakket icoon
premium pakket icoon
Ontdek ons

Premium pakket

Wil je je onderscheiden van jouw concurrenten? Dan is dit pakket voor jou. Deze websites hebben naast de features van de andere pakketten ook geavanceerde functionaliteiten zoals een blog een een nieuwsbrief module die van jouw website een groot succes maken. 

Een op maat gemaakt pakket?

Contacteer ons vrijblijvend
Wil je graag een pakket maar ontbreekt een specifieke functionaliteit dat je zag in een ander pakket? Bespreek het met ons, we kunnen een op maat gemaakte bundel voorstellen die aan jouw wensen voldoet. Combinaties met grafische vormgeving zoals het ontwerpen van logo's, flyers en folders zijn ook mogelijk.