Website pakketten

Voor ieder wat wils

Ons website aanbod is onderverdeeld in 3 pakketten. Elk pakket is voorzien van een gebruiksvriendelijk CMS systeem waarmee je jouw website zelfstandig kan updaten. Dankzij een korte CMS introductie ben je daar in no-time toe in staat.

Ontdek meer over onze voordelige bundels

Kies één van onze website pakketten en start jouw online avontuur! Op maat gemaakte websites en pakketten zijn ook mogelijk. 
startup pakket icoon
Ontdek ons

Startup pakket

Wil je een digitaal klantenkaartje aan een scherpe, betaalbare prijs? Wij installeren jouw gekozen template die jij kan vullen met jouw tekst. Een CMS introductie zal jou hiertoe in staat stellen. 

Ontdek ons

Business pakket

Versterk jouw online identiteit met een professioneel business pakket! In dit pakket is een strippenkaart van 5 uur inbegrepen. Hierbij geniet je een korting van 5% op het urentarief.
business pakket icoon
premium pakket icoon
Ontdek ons

Premium pakket

Wil je uren inkopen aan een voordelig tarief? Kies dan voor dit pakket, hier is namelijk een strippenkaart van 10 uur inbegrepen, hierbij geniet je een korting van 10% op het urentarief.

Wat is een strippenkaart

Een slimme investering

Een strippenkaart is breed inzetbaar, in geval van een website pakket worden deze uren doorgaans gebruikt om jouw tekst in te voegen in de door jouw gekozen template. Omdat er bij een strippenkaart vooraf uren ingekocht worden komt er minder administratie bij kijken. Hierdoor kun je genieten van een voordeliger tarief. Om jou te belonen als klant geven wij grotere kortingen, naargelang de grootte van de strippenkaart. 5% korting voor 5 uren, 10% korting voor 10 uren, etc.